Nieuws

Brand: 'Winnen in de sprint maakt het nog mooier'

11.11.2020

Lucinda Brand boekte in Niel haar tweede overwinning van het seizoen. "Winnen in de sprint maakt het dan nog eens mooier", haalde de Nederlandse van Telenet-Baloise Lions opgelucht adem.

Lees meer

Sweeck: 'Na mindere weken doet dit veel deugd'

11.11.2020

Laurens Sweeck haalde in Niel na zijn eerste overwinning van het seizoen zijn grootste glimlach boven. "Na enkele mindere weken doet dit heel veel deugd", glunderde de Belgische kampioen.

Lees meer

Sterke Sweeck wint na tactisch steekspel

11.11.2020

Laurens Sweeck heeft in Niel zijn rekening geopend. De Belgische kampioen van Pauwels Sauzen-Bingoal schreef na een spannend tactisch steekspel de Jaarmarktcross in Niel op zijn naam. Europees kampioen Eli Iserbyt moest tevreden zijn met de tweede plaats.

Lees meer

Brand volgt zichzelf op in Niel

11.11.2020

Lucinda Brand heef zichzelf opgevolgd op de erelijst van de Jaarmarktcross in Niel. De Nederlandse legde in een sprint met de twee wereldkampioene Ceylin del Carmen Alvarado over de knie.

Lees meer

Cross keert terug naar de roots: ploeteren, lopen en snelheid

09.11.2020

De Jaarmarktcross in Niel steekt dit jaar in een nieuw jasje. Nu ja, helemaal nieuw is het niet. Het parcours keert terug naar de roots. Een mooie gelegenheid voor Eli Iserbyt om een eerste keer zijn Europese kampioenentrui te tonen, al wil ook zilveren ploegmaat Michael Vanthourenhout zijn stijgende vormcurve etaleren. Afspraak op woensdag 11 november voor de derde manche van de Telenet Superprestige.

Lees meer