Inschrijven renners

https://portal.cycling.vlaanderen/

De voorinschrijvingen voor de wedstrijden verlopen digitaal. Je kan je als renner registreren op deze site. Heb je je vorig jaar reeds geregistreerd, dan blijven je barcode en paswoord dezelfde.
Heb je nog geen account, dan kan je ja als volgt registreren.
Heb je een vergunning van Cycling Vlaanderen, de FCWB of de KBWB, dan maak je je account hier aan aan de hand van je barcode: https://public.cycling.vlaanderen/
Heb je geen vergunning van Cycling Vlaanderen, FCWB of KBWB, maar van een buitenlandse federatie, dan kan je je hier registreren: https://public.cycling.vlaanderen/foreign_rider_requests/new
Eens je geregistreerd bent, kan je inloggen en aan de linkerkant van het scherm klikken op 'Mijn Wedstrijden'. Daar kan je je dan voorinschrijven voor wedstrijden en jouw voorinschrijvingen opvolgen.
For English : https://my.cycling.vlaanderen/Home/MijnWedstrijden

Wie kan deelnemen aan een A-veldrit?

Alle Belgische renners Elite met contract.
Alle buitenlandse renners met vergunning Elite of U23.
Alle renners die voorkomen in het UCI klassement
Alle Belgische renners die minimum 25 punten hebben in de nationale ranking en niet voorkomen in het UCI klassement

Alle renners en hun crew (2 mecaniciens en 1 verzorger) moeten zich samen aanmelden aan de inschrijvingslocatie waar hun covid safe ticket wordt gescand. Ze moeten ook pagina 8 van dit document downloaden en invullen om ter plaatse af te geven aan de leden van de jury bij inschrijving.