Nieuws

Iserbyt 'Hiermee kan ik leven'

14.12.2019

Eli Iserbyt behoudt zijn leidersplaats in het klassement van de DVV Verzekeringen Trofee. De kopman van Pauwels Sauzen-Bingoal finishte als tweede in Ronse, op 1:30 van winnaar Toon Aerts. Dat was een opsteker na een moeilijke week. "Ik ben de voorbije dagen ziek geweest", verraste hij. "Met dit resultaat kan ik dus wel leven."

Lees meer

Van der Poel: 'Ik was niet goed genoeg'

14.12.2019

Geen 36e overwinning op rij in het veld voor Mathieu van der Poel. De Nederlander zag in Ronse een einde komen aan een lange zegereeks. "Ik wist dat het een keer zou stoppen", stelde hij. "Vandaag was ik gewoon niet goed genoeg."

Lees meer

Toon Aerts: 'Fiets voelde aan als extra lichaamsdeel'

14.12.2019

Op een indrukwekkende manier heeft Toon Aerts de Soudal Hotondcross gewonnen. In de tussenstand van de DVV Trofee doet de Belgische kampioen bovendien een goede zaak. "Tijdens de wedstrijd zat dat klassement al in mijn hoofd."

Lees meer

Alvarado: 'Nog nooit zo diep moeten gaan'

14.12.2019

Helemaal uitgeput zakte Ceylin del Carmen Alvarado na haar overwinning in de Soudal Hotondcross neer tegen de grond. "Ik was vandaag de sterkste, maar ik ben wel heel diep moeten gaan."

Lees meer

Toon Aerts voorkomt 36ste zege op rij voor Mathieu

14.12.2019

Na 35 overwinningen op een rij in het veld voor Mathieu van der Poel heeft Toon Aerts met groot machtsvertoon de Soudal Hotondcross in Ronse gewonnen. Iserbyt eindigde tweede, MVDP als derde.

Lees meer

Alvarado wint loodzware moddercross in Ronse

14.12.2019

Ceylin del Carmen Alvarado heeft op een loodzwaar modderparcours de Sack Zelfbouw Ladies Trophy in Ronse op haar naam geschreven.

Lees meer

Ryan Kamp pakt zege in apocalyptische omstandigheden

14.12.2019

In apocalyptische omstandigheden heeft Ryan Kamp de Soudal Hotondcross voor beloften op zijn naam geschreven. Yentl Bekaert kende een slechte dag, maar blijft ondanks een veertiende plaats leider in de DVV Verzekeringen Trofee.

Lees meer

Yorben Lauryssen is beste junior in Ronse

14.12.2019

Yorben Lauryssen heeft in Ronse de Soudal Hotondcross voor junioren gewonnen. Hij besliste een tweestrijd met ploegmaat Jetze Van Campenhout in de slotfase in zijn voordeel. Emiel Verstrynge mocht als nummer drie mee op het podium.

Lees meer

Puck Pieterse wint eerste manche Helen Wyman 100 Trophy

14.12.2019

Puck Pieterse heeft in Ronse de eerste manche van de Helen Wyman 100 Trophy gewonnen. De Europees kampioene domineerde van start tot finish de wedstrijd en had aan de streep bijna twee minuten voorsprong.

Lees meer

Parcoursbouwer Mario De Clercq voorspelt extreem zware cross in Ronse

13.12.2019

De vierde manche van de DVV Verzekeringen Trofee, de Soudal Hotondcross in Ronse komende zaterdag, zou wel eens de zwaarste cross van het seizoen kunnen worden. Door de regenval van de voorbije dagen ligt het parcours er zompiger dan ooit bij. "Bergop zal er gelopen moeten worden en in de afdalingen wordt het zaak om overeind te blijven", aldus parcoursbouwer Mario De Clercq.

Lees meer

Vanthourenhout: 'Eén van de zwaarste crossen van het seizoen, maar hij ligt me wel'

11.12.2019

De Soudal Hotondcross in Ronse is zaterdag de vierde halte in de DVV Verzekeringen Trofee. Na zijn forfait voor Zonhoven hoopt Michael Vanthourenhout opnieuw mee te doen voor de prijzen. "Ik hou wel van die crossen met die korte klimmetjes."

Lees meer

Ronse is kick-off van de Helen 100 Trophy

06.12.2019

Met wedstrijden in vijf verschillende categorieën heeft de Soudal Hotondcross in Ronse op zaterdag 14 december een goed gevuld programma. De dames juniores mogen er de spits afbijten in wat de eerste manche van de Helen 100 Trophy wordt.

Lees meer

Ronse maakt volgende week rentree in DVV Verzekeringen Trofee

04.12.2019

Na een jaar afwezigheid keert de Soudal Hotondcross terug in de DVV Verzekeringen Trofee. Ronse kreeg er meteen een nieuwe datum bovenop: van begin oktober naar midden december. Dat belooft de cross nóg spectaculairder te maken! Afspraak op 14 december op de Hotondberg!

Lees meer