Kids Cyclocross

Tijdens een aantal manches van de DVV Verzekeringen Trofee krijgen jongeren tot en met 12 jaar de kans om op een unieke manier met het veldrijden kennis te maken.Onder begeleiding van bondscoach Rudy De Bie, de gewezen wereldkampioenen Paul Herijgers en Roland Liboton en ex-wereldkampioen militairen Kris Wouters kunnen jongeren proeven van de verschillende omlopen. Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid meer is er niet nodig.

Sven Nys, Wout Van Aert en Tom Meeusen! Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de Flandriencross in Hamme worden hun dromen misschien werkelijkheid! Onder begeleiding van Rudy De Bie, Paul Herijgers, Roland Liboton en Kis Wouters mogen jonge fans proeven van het uitdagende parcours in Hamme.

Exclusief voor de Flandriencross!

Op zaterdag 16 november zal zal niemand minder dan Olympisch kampioen Greg Van Avermaet de jeugdinitiatie in Hamme leiden. Je krijgt de tips van de beste Belgische renner van het moment en tevens de voorzitter van de Flandriencross!

Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we dus graag op zaterdag 16 november. Afspraak om 13u45 aan de publiekstent. Daar word je opgewacht door enkele medewerkers. De initiatie zelf start om 14u en eindigt rond 15u30. Ieder kind, ook van buiten regio Hamme, is welkom! Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig!

Heb je zin gekregen om mee te komen fietsen? Individueel online inschrijven kan tot donderdag 14 november. Vooraf inschrijven is verplicht!

Een weekje voor de jeugdinitiatie van de Flandriencross ontvangen alle ingeschreven deelnemers dan een bevestigingsmail met de nodige praktische info.

Veel crossgenot en tot zaterdag 16 november in Hamme!

Ook op een van de volgende manches van de DVV verzekeringen trofee zijn er jeugdinitiaties (meer informatie: www.dvvverzekeringentrofee.be).

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingen zijn afgesloten.