Nieuws

Van der Poel: 'Deze cross is echt een meerwaarde'

23.12.2020

Geen vier op vijf voor Mathieu van der Poel. Door een lekke band zag hij in Herentals zijn winstkansen in rook opgaan. Toch heeft de wereldkampioen genoten van het nieuwe parcours. "Dit was één van de leukere crossen die ik al heb gereden"

Lees meer

Van Aert: 'Had zinnen op deze cross gezet'

23.12.2020

In februari won Wout van Aert voor eigen volkg in Lille zijn laatste cross, in zijn tweede thuiswedstrijd in Herentals was het opnieuw prijs. "Het zat een beetje mee met die lekke band van Mathieu, maar ik heb deze zege ook zelf afgedwongen."

Lees meer

Alvarado: 'Deze opsteker had ik nodig'

23.12.2020

Ceylin del Carmen Alvarado heeft in Herentals voor het eerst sinds 14 november nog eens gewonnen. Een opluchting voor de wereldkampioene. "Deze opsteker had ik wel nodig."

Lees meer

Van Aert zegeviert in achtertuin, van der Poel baalt na lekke band

23.12.2020

De eerste editie van Herentals Crosst, de vierde manche van de X²O Badkamers Trofee, was een halfuur lang een beklijvende tweestrijd tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Na een lekke band van de wereldkampioen lag de weg open voor een triomf van van Aert in eigen stad.

Lees meer

Alvarado wint eerste editie Herentals Crosst

23.12.2020

Wereldkampioene Ceylin Alvarado was woensdag een klasse apart in Herentals Crosst, de vierde wedstrijd van de X²O Badkamers Trofee. Op het zware en technische parcours reed ze iedereen uit het wiel. Lucinda Brand werd tweede en blijft leidster in de Soudal Ladies Trophy.

Lees meer

Cant: 'Dit wordt een van de zwaarste crossen van het seizoen'

22.12.2020

De eindejaarsperiode brengt dit jaar een nieuwkomer in het veldritcircuit: Herentals Crosst, de vierde manche van de X²O Badkamers Trofee. Belgisch kampioene Sanne Cant vindt in haar achtertuin een mooi en pittig parcours terug. "Het is een wedstrijd waar veel potentieel in zit."

Lees meer

'Herentals crosst' rond de Skiberg

14.12.2020

Voor de 4e manche van het seizoen, op woensdag 23 december, strijkt de X2O Badkamers Trofee neer op het Sport Vlaanderen-domein van Herentals. Herentals neemt dit jaar de plaats in van Loenhout, waar de cross niet kon plaatsvinden in de gegeven omstandigheden.

Lees meer

Archief