Run & Walk

De Havenland Run & Walk is er voor lopers én wandelaars. Zowel op zaterdag als zondag kan je genieten van een prachtig stukje natuur met op de achtergrond de haven van Antwerpen. Het groene décor van dienst is polderdorp Kallo.

Lopen in het donker langs de lichtjes van de Schelde? Of liever een ochtendwandeling om de sfeer van de haven te proeven? Met een nacht- en dageditie is er voor elk wat wils.

Op zaterdag 2 november haal je je loopschoenen en headlight uit de kast voor een tocht van 8 of 12 km. Ook wandelaars kunnen genieten van dit parcours! Voor de lopers staat er op zondag een tocht van 8, 13,5 of 23,5 km op het programma. Nieuw dit jaar is de CM-Duorun op zondagochtend. Je kan er voor kiezen om het parcours van 8 km per 2 af te leggen. Letterlijk! Met een buddyline zijn jullie aan elkaar verbonden. Als wandelaar kan je kiezen tussen 8 of 13,5 km.

Starten en finishen doen we bij KSK Kallo. Het parcours voert je langs het Rietveld Kallo, de Schelde, het dorpscentrum,… De haven verlies je nooit uit het oog.