INSCHRIJVEN

Online voorinschrijven
(t.e.m. vrijdag 1 november 23u59)

Havenland Run – NIGHT (02/11)

Tarieven t.e.m. 21/10 Vanaf 22/10
8 km € 12 € 15
12 km € 19 € 22

Borstnummers kan je op 2 november vanaf 17u00 afhalen aan de inschrijvingszone. Je ontvangt deze op vertoon van je e-ticket.

Schrijf je nu online in – NIGHT

Havenland Run – DAY (03/11)

Tarieven t.e.m. 21/10 Vanaf 22/10
8 km € 12 € 15
CM-Duorun (8 km) € 19 (per duo) € 22 (per duo)
13,5 km € 19 € 22
23,5 km € 29 € 32

Borstnummers kan je op 3 november vanaf 8u00 afhalen aan de inschrijvingszone. Je ontvangt deze op vertoon van je e-ticket.

Schrijf je nu online in – DAY

Havenland Run – NIGHT & DAY

Deelnemen op zaterdag en zondag? Dat kan! Kies en mix tussen de verschillende afstanden. Elke combinatie is mogelijk.

Je kan je inschrijven voor beide dagen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Na het ingeven van je gegevens voor de eerste dag klik je onderaan op "verder winkelen" en kan je ook inschrijven voor dag 2.

Schrijf je nu online in – NIGHT & DAY

CM-Duorun

De CM-Duorun is 8 km en doe je met zijn tweeën. En samen delen jullie een bijzondere band. Die kan gerust heel gewoon lijken: vader en dochter, oma en kleinkind, broer en zus, juf en leerling, ploegbaas en arbeider … Maar het kan veel ruimer dan dat. Hebben jullie samen iets doorgemaakt wat jullie leven heeft veranderd? Heb je een thuisverpleger die voor jou hemel en aarde verzet?

Hoe de relatie ook in elkaar zit. Wat het verhaal ook is. Eén ding staat vast: jullie band is sterk als staal.

Tijdens de CM-Duorun toon je die band. Letterlijk! Met een buddyline zijn jullie aan elkaar verbonden. Zo stuwen jullie mekaar naar de eindmeet. Bij de inschrijving ontvang je niet alleen deze buddyline, maar krijgen jullie ook 2 matchende loopshirts. Als een superheld en sidekick voor elkaar. Samen zijn jullie voorbestemd om de finish te halen.

Reglement

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen.

Deelname gebeurt onder eigen verantwoordelijkheid.

Geef op je inschrijvingsformulier een geldig e-mailadres in, want enkel via dat adres ontvang je een week voor het evenement een bericht met de bevestiging van je startnummer. Je hebt je startnummer nodig om je deelnamepakket te kunnen afhalen.

Als je ter plaatse je inschrijving wenst door te geven aan een ander persoon betaal je € 5 administratiekosten.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Fietsen en gemotoriseerde voertuigen, niet eigen aan de organisatie, zijn verboden op het parcours tijdens de wedstrijd.

GROEPSINSCHRIJVING
(t.e.m. maandag 21 oktober - 23u59)

Wil je samen met collega's en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 21 oktober.

Bekijk hier de praktische info
en schrijf je groep in

Daginschrijvingen

Echt een last minute beslisser? Geen probleem! Ook ter plaatse kan je je nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

Tarieven 02/11
NIGHT
03/11
DAY
8 km € 15 € 15
CM-Duorun (8 km) X €22 (per duo)
12 km € 22 X
13,5 km X € 22
23,5 km X € 32

T-shirt

Bij inschrijving kan je een technisch T-shirt van de Havenland Run & Walk 2019 bestellen. Dit T-shirt (100% polyester) kost slechts € 12. Het ontwerp ontdek je hier binnenkort!

Opvouwbaar bekertje

Tijdens de Havenland Run & Walk werken we met bevoorradingen zonder wegwerpbekers. Je kan op het event een opvouwbaar bekertje kopen voor € 3.

Algemene voorwaarden

Als je je inschrijft ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Havenland Run & Walk. Lees deze voorwaarden grondig na.