Bedrijven

Ben je ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur je bedrijfslogo en webadres naar info@golazo.com (formaat: jpg - 100 X 66 pixels) en je krijgt een plaatsje op deze pagina.

Wil je samen met collega's en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 22 oktober.

Bekijk hier de praktische info
en schrijf je groep in

Wil je meer weten over extra hospitality-mogelijkheden of sponsoring? Neem contact op via info@golazo.com.Er zijn verschillende mogelijkheden om de Havenland run & Walk op een bijzondere manier te bleven. Als bedrijf of vereniging kan je een tent huren in het gezellige BDO-bedrijvendorp. Het ideale verzamelpunt voor je lopers, collega's en supporters!

Een tent reserveren kan via bijgevoegd formulier tot 22 oktober. Opgelet de beschikbare oppervlakte is beperkt.

Vul het bestelformulier in!

Havenland Run & Walk maakt deel uit van de BDO Business Runs. Dit is een reeks van 8 corporate running events, verspreid over heel België met als doel zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten.

Duizenden getrainde en minder getrainde collega's zullen het beste van zichzelf geven. Iedereen is welkom, van stagiair tot CEO, van absolute beginneling tot geoefende loper. Werknemers doen samen aan sport en gaan de strijd aan met andere bedrijven.

Vooraf en na afloop van de wedstrijden kunnen collega's en mogelijke zakenpartners elkaar op een andere, meer informele, manier leren kennen in het gezellige BDO Bedrijvendorp.

Meer info over de BDO Business Runs vind je op: www.bdobusinessruns.com.

BDO Business Runs - For you, we run the extra mile!