Inschrijven

Online inschrijvingen
(t.e.m. zondag 20 mei 23u59 of zolang de voorraad strekt)

Hasselt Urban Trail
12 km of 7 km
t.e.m. 08/05 tussen 09/05 en 20/05
Run & Walk € 25 € 30
Goed doel € 5 (Steun Plan België en laat meisjes uitgroeien tot sterke vrouwen. Meer info)

Schrijf je nu online in

Ongeveer 1 week voor het evenement ontvang je een e-ticket met je startwave die je de dag zelf dient mee te brengen (op je smartphone of geprint).
Bewaar deze dus goed! Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Inschrijven op 21 mei
(zolang de voorraad strekt)

Echt een last minute beslisser? Geen probleem! Ook ter plaatse kan je je nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

Hasselt Urban Trail 12 km of 7 km
Run & Walk € 30
Goed doel € 5 (Steun Plan België en laat meisjes uitgroeien tot sterke vrouwen. Meer info)

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je zich automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepsinschrijving
(tem 8 mei of zolang de voorraad strekt)

Wil je samen met je vrienden, organisatie of bedrijf lopen? Schrijf in als een groep! Zo loop je zeker in dezelfde startwave.

Bekijk HIER het reglement en schrijf je groep in

Start in waves

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen en wandelen tijdens de Hasselt Urban Trail® zullen de lopers in 4 waves vertrekken tussen 9u00 en 10u00 en de wandelaars in 2 waves tussen 09u00 en 09u20.

De opdeling in waves gebeurt door de organisatie. In welke wave je start, hangt af van het tijdstip van inschrijven. Hoe vroeger je inschrijft en betaalt, hoe groter de kans dat je in een vroegere wave start. Wil je samen met een groep vrienden lopen? Dan kan je je als groep inschrijven.

Met je toegewezen wave kan je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. De wandelaars kunnen enkel starten in wave 1 en wave 2. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.

Wisselen van naam?

Een borstnummer kan overgenomen worden door een andere loper of wandelaar door ter plaatse aan de wisseldesk een formulier in te dienen en € 5 (administratiekost) te betalen. Deze wissel is nodig om als loper/wandelaar verzekerd te zijn.

[an error occurred while processing this directive]