Inschrijven

Inschrijvingen
(Online t.e.m. vrijdag 15 OKTOBER 23U59 , of zolang de voorraad strekt)

Wie zich online inschrijft t.e.m. 27 september, ontvangt een gepersonaliseerd borstnummer.

Tarieven

Afstand voorinschrijvingstarief
(t.e.m. 10 oktober 23u59)
van 11 t.e.m. 15 oktober (online) en 16 & 17 oktober (ter plaatse - Stadshallen Brugge)
Athora Great Bruges Half Marathon Walk    € 30 € 40
Athora Great Bruges Family Walk € 20 € 25
T-shirt € 15 € 20

Schrijf je nu online in

Deelnamepakketten worden niet opgestuurd, maar kunnen op zaterdag en zondag ter plaatse afgehaald worden aan de inschrijvingsstand.

Ten laatste 1 week voor het evenement krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met daarin hun gepersonaliseerd nummer (ingeschreven t.e.m. 27 september) of e-ticket. Met dit nummer of e-ticket kan men ter plaatse het borstnummer afhalen aan de voorinschrijvingsstand op zaterdag 16 oktober (12u-17u) en zondag 17 oktober (8u30-10u30).

Indien u zich inschrijft, verklaart u zich automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Klik hier.

T-shirt

Voor slechts € 15 kan je bij je online inschrijving het officiële Athora Great Bruges Marathon T-shirt bestellen! Ter plaatse betaal je € 20 voor dit T-shirt (zolang de voorraad strekt).

Groepsinschrijvingen
(t.e.m. MAANDAG 27 SEPTEMBER - 23u59)

ENKEL EN ALLEEN WANNEER JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT, KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE. Ben je met minder dan 10, dan kan je je inschrijving niet doorsturen en vervallen de reservaties via dat systeem.

MET MINDER DAN 10 EN TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

Klik hier voor de instructies
en de groepsinschrijvingstool