De eerste virtuele Athora Great Bruges Marathon loopt van 17 tot 18 oktober en biedt een uitdagende en veilige loopervaring die lopers en wandelaars van over de hele wereld verenigt en uitnodigt om Brugge (virtueel) te ontdekken. Deelname is gratis! Inschrijven kan vanaf nu!

Als deelnemer heb je de keuze uit 3 challenges: 8km, 21km of 42,195km. Lopen of wandelen doe je met de revolutionaire MyTrace app.

Revolutionaire event app - MyTrace

Waar en wanneer je jouw challenge ook loopt, de nieuwe en revolutionaire event app MyTrace belooft elke deelnemer een levensechte event experience te bezorgen.

Starten kan vanaf je eigen voordeur, op je favoriete trainingsparcours of je lokale atletiekpiste en doe je in één van de beschikbare waves. Ook tal van andere deelnemers starten op dat moment. Je ziet ze dan wel niet, maar de speaker in je oortjes vertelt je in welke positie je ligt, wat je tussentijden zijn én welke gebouw je normaal op dat moment zou passeren in de échte Athora Great Bruges Marathon. Nadien kan je via de app makkelijk je resultaat, foto's en virtuele medaille delen op jouw social media kanalen.

De app biedt je evenwel de mogelijkheid om een virtuele startwave te kiezen. Spreek af met je vrienden, daag elkaar uit en volg elkaars virtuele vooruitgang in real-time in de app! Bereik jij als eerst van jouw loop-buddy's de finish?

Voor alle afstanden bieden we volgende waves aan:

ZATERDAG 17 OKTOBER
- 9u: wave 1
- 10u: wave 2
- 14u: wave 3

ZONDAG 18 OKTOBER
- 9u30: wave 4
- 11u: wave 5
- 14u: wave 6

Wie zijn of haar beleving helemaal af wil hebben, kan bij de inschrijving ook het Athora Great Bruges Marathon & Half Marathon T-shirt en een echte medaille bijbestellen. Afspraak aan de virtuele startlijn!