Inschrijven

Inschrijvingen
(Online t.e.m. vrijdag 16 OKTOBER 23U59 , of zolang de voorraad strekt)

Wie zich online inschrijft vóór 1 oktober, ontvangt een gepersonaliseerd borstnummer.

Tarieven

Afstand voorinschrijvingstarief
(t.e.m 11 oktober 23u59)
van 12 tem 16 oktober (online) en 17 & 18 oktober (ter plaatse - Stadshallen Brugge)
Athora Great Bruges Marathon € 65 (inclusief technisch T-shirt) € 80 (inclusief technisch T-shirt)
Athora Great Bruges Half Marathon € 30 € 40
T-shirt € 15 € 20

Schrijf je nu online in

Deelnamepakketten worden niet opgestuurd, maar kunnen op zaterdag en zondag ter plaatse afgehaald worden aan de inschrijvingsstand.

Ten laatste 1 week voor het evenement krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met daarin hun persoonlijk nummer (ingeschreven vóór 1 oktober) of e-ticket. Met dit nummer of e-ticket kan men ter plaatse het borstnummer afhalen aan de voorinschrijvingsstand op zaterdag 17 oktober (10u-18u) en zondag 18 oktober (7u-10u30).

Indien u zich inschrijft, verklaart u zich automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Klik hier.

Groepsinschrijvingen
(t.e.m. dinsdag 29 SEPTEMBER - 23u59)

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT, KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE. Ben je met minder dan 10, dan kan je je inschrijving niet doorsturen en vervallen de reservaties via dat systeem.

MET MINDER DAN 10 EN TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

Klik hier voor de instructies
en de groepsinschrijvingstool

Daginschrijvingen

Op zaterdag 17 oktober (10u-18u) en zondag 18 oktober (7u-10u30) kan je, indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, inschrijven in de inschrijvingsruimte in de Stadshallen.

T-shirt

Voor slechts €15 kan je bij je online inschrijving het officiële Athora Great Bruges Marathon t-shirt bestellen! Ter plaatse betaal je €20 voor dit t-shirt (zolang de voorraad strekt). Als marathonloper zit dit t-shirt inbegrepen in je deelnamepakket.