GREAT BREWERIES MARATHON?

Ben je beginnend of geoefend wandelaar? En ben je op zoek naar een originele en sportieve uitdaging met net dat tikkeltje meer?

Goed nieuws! Ook in 2019 biedt de Great Breweries Marathon je een uniek wandelparcours van 25 of 42 km, langs het beste wat België te bieden heeft!

Net zoals de Bordelezen trots zijn op hun exquise wijnen en dat al meer dan 30 jaar lang bewijzen met de organisatie van hun Marathon du Médoc zijn ook wij Belgen trots op de rijke en gevarieerde waaier bieren die ons land te bieden heeft. In 2016 jaar mondde deze liefde uit in de organisatie van de allereerste Great Breweries Marathon. Samen met de Belgische 'Great Breweries' - Duvel Moortgat, Brouwerijen Palm, De Hoorn & Rodenbach en Brouwerij Bosteels - schotelen we jullie ook dit jaar een aantrekkelijke & sportieve ontdekkingtocht voor!

We nemen jullie mee op een wandeling van 42 km of 25 km dwars door (en dat mag je letterlijk nemen!) deze prachtige brouwerijen van onschatbare cultuurhistorische waarde. Onderweg, bij de brouwerijen, kan je alvast genieten van de heerlijke proeverijen. Daarenboven belonen we alle finishers met een rijkelijk gevulde biermand, zodat je ook thuis nog heerlijk kan nagenieten!