Inschrijven

Maximum 6.500 deelnemers! Snel zijn is dus de boodschap!

Online inschrijvingen
(T.E.M. ZATERDAG 9 MEI - 23U59)

Tarieven t.e.m 21/04 Tarieven vanaf 22/04 en ter plaatse op 10 mei.
Great Breweries Marathon € 60 (inclusief technisch T-shirt) € 80 (inclusief technisch T-shirt)
Great Breweries 25K     € 38 (inclusief technisch T-shirt) € 55 (inclusief technisch T-shirt)

Indien je je inschrijft, verklaar je je  automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Klik hier.

Inschrijvingen groepen en bedrijven
(T.E.M. DINSDAG 21/04 - 23u59)

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT, KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE. Ben je met minder dan 10, dan kan je je inschrijving niet doorsturen en vervallen de reservaties via dat systeem.

MET MINDER DAN 10 EN TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

BORSTNUMMER

Deelnamepakketten worden niet opgestuurd, maar kunnen ter plaatse afgehaald worden op brouwerij Duvel-Moortgat.
Deelnemers die ten laatste op 21 april inschrijven en betaald hebben, krijgen een gepersonaliseerd borstnummer. Een leuk souvenir en handig voor de supporters!

BEVESTIGINGSMAIL

Ingeschreven voor 21 april : ten laatste 1 week voor het evenement krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met daarin hun persoonlijk nummer. Met dit nummer kan men ter plaatse het gepersonaliseerd borstnummer afhalen aan de voorinschrijvingsstand op zondag 10 mei vanaf 7u00.

Ingeschreven na 21 april : Na je betaling ontvang je een e-ticket per e-mail dat je de dag zelf dient mee te brengen (geprint of op je smartphone) om je borstnummer af te halen. Bewaar deze dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

[an error occurred while processing this directive]