Nieuws

Van der Poel: 'Elk jaar denk ik mezelf niet te kunnen overtreffen. Toch gebeurt het telkens'

01.01.2020

Mathieu van der Poel en zeges: ook in 2020 blijft het een logische combinatie. Tijdens de DVV Verzekeringen Trofee in Baal liet de Nederlandse wereldkampioen andermaal zien dat hij de allerbeste is. "Ik vind deze drukke kerstperiode eigenlijk wel leuk."

Lees meer

Alvarado ook dominant in 2020: 'Nieuwe kleuren staan me leuk, toch?'

01.01.2020

Ceylin del Carmen Alvarado reed naar de tweede van uiteindelijk drie zeges van de nieuwe ploeg Alpecin-Fenix in Baal. Herrijzen als een fenix deed ze niet tijdens de Sack Zelfbouw Ladies Trophy, want ze wàs al de beste de voorbije weken.

Lees meer

Van der Poel ook in het nieuwe jaar oppermachtig

01.01.2020

Nieuw jaar, zelfde winnaar. Mathieu Van der Poel was op nieuwjaarsdag de beste in de GP Sven Nys. De wereldkampioen had in Baal, in de zesde manche van de DVV Verzekeringen Trofee, 23 seconden voorsprong op Eli Iserbyt.

Lees meer

Alvarado steekt er opnieuw met kop en schouders bovenuit

01.01.2020

Ceylin del Carmen Alvarado heeft in Baal de Grote Prijs Sven Nys gewonnen. De Nederlandse verstevigt haar leidersplaats in de Sack Zelfbouw Ladies Trophy. Een andere Nederlandse, Lucinda Brand, finishte als tweede.

Lees meer

Antoine Benoist klopt Timo Kielich in duel der kampioenen

01.01.2020

Antoine Benoist heeft de beloftenwedstrijd in de DVV Verzekeringen Trofee-manche in Baal gewonnen. De Franse kampioen rekende in de laatste ronde af met Timo Kielich. Yentl Bekaert werd derde en verdedigt zo zijn leidersplaats.

Lees meer

Thibau Nys pakt vijftiende zege op 'zijn' Balenberg

01.01.2020

Thibau Nys heeft zijn vader geëerd tijdens diens GP in Baal. De junior reed snel weg van de tegenstand en pakte zijn vijftiende zege. Op de Balenberg die hij met de ogen dicht kan oprijden.

Lees meer

Munro eerste winnares van het nieuwe jaar in Baal

01.01.2020

Madigan Munro heeft de eerste veldrit van het jaar 2020 gewonnen. De Amerikaanse was bij de Helen100 Trophy tijdens de GP Sven Nys de beste van Fem Van Empel, de nieuwe leidster in het klassement, en Zoé Backstedt.

Lees meer