Praktische info


Deelnamepakket


Steun Plan International België en ontvang een leuk gadget ter plaatse!


Programma & locatie


Startprocedure in waves


Geen tijdsregistratie


Afhalen borstnummer & T-shirt


Ontbijt


Kleedkamers & bewaarplaats sporttassen


Mobiliteitsinfo bewoners


Gentse luuper


Veilig sporten

URBAN TRAIL® RUN & WALK?

Na vier succesvolle edities kunnen we haast niet wachten op de volgende editie! Op zondag 31 maart is de Gentse binnenstad hét decor voor de magische Gent Urban Trail®, een uniek loopevenement over 6 km en 11 km langs en door tal van belangrijke Gentse gebouwen. Voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen, is de Gent Urban Trail® een must! Dit jaar zijn er 6.000 plaatsen beschikbaar

De Gent Urban Trail is meer dan een loopwedstrijd, het is een ware ontdekkingstocht op loopschoenen. Het prachtige erfgoed van de binnenstad, gecombineerd met het enthousiasme van duizenden sportievelingen creëert een ongeziene sfeer onder de deelnemers.

Alles dat Gent bijzonder maakt, ontdek je op zondag 31 maart. In 2019 pakken we opnieuw uit met een heleboel toplocaties. Locaties worden één voor één vrijgegeven in de loop van februari en maart.

De Krook

Eén ding weten we wel zeker, De Krook wordt dé toplocatie van Gent Urban Trail 2019! Je loopt tussen de boeken en door het Krookcafé. Wist je trouwens dat naast de bibliotheekmedewerkers er ook meer dan 200 onderzoekers van de Universiteit en imec werken?

CAMPO nieuwpoort

Laat het podiumbeest in jezelf los en loop mee over de scène van CAMPO nieuwpoort, één van de nieuwkomers dit jaar! In kunstencentrum CAMPO kan je terecht voor theater, performance en dans, maar ook voor buurtkeukens en debatten.

© Eric Bouvier

Kunsthal Gent

Begin dit jaar (her)opende het voormalige Caermersklooster zijn deuren als Kunsthal Gent. Ontdek dit nieuw internationaal platform voor presentatie en ontwikkeling van beeldende kunst op je parcours.

Handelsbeurs Concertzaal

Dé concertzaal van Gent mocht natuurlijk niet ontbreken op ons lijstje! Het Handelsbeursgebouw kent een rijke geschiedenis: van Gildenhuis in de Middeleeuwen tot een zaal met een state of the art podiuminfrastructuur.

Secundair Kunstinstituut

Zin om terug achter de schoolbanken te kruipen? In de gebouwen van het vroegere Koninklijk Atheneum en klooster, en op de grond van het veel oudere Baudelo refugehuis, huist vanaf 2001 het Secundair Kunstinstituut aan de Ottogracht. De school wordt gekenmerkt door een bonte groep jongeren met open-denken en creativiteit als leidraad.

Minardschouwburg

Wie herinnert zich de passage door de Minardschouwburg nog? Ook dit jaar krijgen jullie de kans om door dit beschermd monument te lopen.

Sphinx Cinema

Filmpje meepikken? Sphinx Cinema is één van de arthouse bioscopen in Gent. Het gebouw dateert van 1912 en werd onafgebroken uitgebaat als cinema.

Thagaste

Thagaste is een uniek congrescentrum in het hartje van Gent. Leuk weetje: in dit klooster wonen en werken nog steeds paters! Misschien kom je ze wel tegen op 31 maart?

De Centrale

Lopen door De Centrale =

  • lopen door de oude elektriciteitsfabriek aan Ham in Gent
  • jezelf volledig geven in de Turbinezaal
  • een boeiende cultuur- en ontmoetingsplek ontdekken
  • afsluiten in café-restaurant ENTR

Zwembad Van Eyck

Op 31 maart moet je voor één keer NIET luisteren naar de redder, want dan lopen we door Zwembad Van Eyck! Dit art déco zwembad wordt ook wel het mooiste zwembad van België genoemd.

Iedereen die individueel is ingeschreven en waarvan de organisatie het e-mailadres heeft, heeft intussen een persoonlijke e-mail met daarop zijn/haar startnummer ontvangen.

Met dit mailtje kan het fysieke borstnummer afgehaald worden op zondag 29 maart op het Paradeplein in de Leopoldskazerne.

Heb je geen e-mail ontvangen? Geen nood! Hieronder vind je de deelnemerslijsten. Zoek je nummer op, onthoud dit en kom samen met een identificatiebewijs (rijbewijs of paspoort) je borstnummer en chip afhalen. Je hoeft hiervoor dus geen nieuwe bevestigingsmail bij de organisatie op te vragen.

Deelnemers die ingeschreven zijn via hun bedrijf of vereniging moeten zich wenden tot de groepsverantwoordelijke, die ondertussen ook een bevestigingsmail heeft ontvangen en die het totale deelnemerspakket gezamenlijk afhaalt. Lopers die in groep deelnemen kunnen hun borstnummer niet individueel afhalen.

De start verloopt in 10 waves. De deelnemers worden opgedeeld op basis van hun startnummer.

Bekijk hier de deelnemerslijst

[an error occurred while processing this directive]