Uitslagen

Palmares Hamme

2002

Sven Nys

2003

Mario De Clercq

2004

Sven Vanthourenhout

2005

Sven Nys

2006

Sven Nys

2007

Sven Nys

2008

Sven Nys

2009

Sven Nys

2010

Sven Nys

2011

Zdenek Stybar - Daphny van den Brand

2012

Sven Nys - Sanne van Paassen

2013

Niels Albert - Nikki Harris

2014

Wout Van Aert - Sanne Cant

2015

Wout Van Aert - Helen Wyman

2016

Mathieu Van der Poel - Sanne Cant

2017

Mathieu Van der Poel - Sanne Cant

2018

Mathieu Van der Poel - Annemarie Worst

2019

Mathieu Van der Poel - Annemarie Worst