Eneco KidsRide
Naar goede gewoonte zullen de grootste wielersterren opnieuw van de partij zijn tijdens de Eneco Tour! Ook dit jaar zullen jonge wielerfans opnieuw zelf kunnen meedoen aan de etappes van de Eneco Tour tijdens de Eneco KidsRide, een sportieve uitdaging voor kids tussen 7 en 12 jaar. Samen met meervoudig olympisch & wereldkampioene Leontien Zijlaard-Vanmoorsel & Miss Eneco Felice Dekens fietsen jullie immers het laatste stukje van het officiŽle wedstrijdparcours. In BelgiŽ zijn ook de Ketnet wrappers Leonard en Sien van de partij en tijdens de Nederlandse ritten fietst Vivienne Van den Assem mee. Zij zullen jullie ongetwijfeld ook heel wat goede tips kunnen geven en al jullie vragen beantwoorden. Voel je als een echte prof en rij over de finishlijn zoals de echte toprenners dat even later ook zullen doen! Je wordt hierbij zeker en vast aangemoedigd door het aanwezige publiek.

Vergeet zeker je eigen fiets en fietshelm niet mee te brengen! Heb je er geen? Duid dit dan zeker aan op het inschrijvingsformulier, dan voorzien wij het nodige zodat je op een veilige manier kan meedoen aan de Eneco KidsRide. De Eneco KidsRide is geen wedstrijd, meedoen is het belangrijkste! Samen maken we er een superleuke fietservaring van!

Voor en na de Eneco KidsRide ben je welkom in de unieke Eneco KidsArea vlakbij de finish. Hier kan je genieten van leuke attracties. Er zijn ook tal van toffe prijzen te winnen, je krijgt er een leuke herinnering aan je deelname aan de Eneco KidsRide en enkele gratis drankjes. Hier sta je meteen ook op de eerste rij wanneer de profrenners aankomen en strijden om de overwinning. Niet te missen dus!
Programma
Voor praktische informatie klik op de naam van de plaats. Het parcours van de Eneco KidsRide is gemiddeld 2 ŗ 4 km lang.
Deelname pakket Eneco KidsRide
  • Leuke herinnering aan je deelname!
  • 2 drankjes + 1 snack in de Eneco KidsArea voor jou en je begeleider(s) (max. 2 begeleiders per deelnemend kind)
  • Gratis deelname aan de attracties in de Eneco KidsArea
  • Uniek rugnummer
  • Bewaakte fietsenstalling
  • Beperkte deelname verzekering
Meet & Greet 'met de ritwinnaar'
Met je deelname aan de Eneco KidsRide maak je meteen ook kans op een heuse 'meet & greet' met de ritwinnaar van de dag! Komt jouw rugnummer van de Eneco KidsRide overeen met het rugnummer van de ritwinnaar? Dan ben jij uitverkoren om na de ceremonie even persoonlijk kennis te maken met de winnaar!
Inschrijven
Schrijf je nu online in voor de Eneco KidsRide in jouw buurt!

Ben je tussen 7 en 12 jaar? Overtuig dan alvast je ouders om deel te mogen nemen aan de Eneco KidsRide in je buurt en schrijf je nu via deze website in voor deze unieke ervaring! Wacht niet te lang, want de plaatsen per locatie zijn steeds beperkt. (max. 200 deelnemers) Vol is vol! Breng ook zeker je ouders mee naar de Eneco KidsRide. Deelnemers zonder begeleiding van een of twee volwassenen worden immers niet toegelaten in de Eneco KidsArea. Inschrijven is helemaal gratis en we garanderen je dat je een onvergetelijke dag zal beleven!

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor deelname aan een van de Eneco KidsRides 2013.