U bezoekt momenteel editie 2009 van enecotour.com.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Boasson Hagen: 'Prachtig teamwork!'
Met een ritzege in Roermond zette Edvald Boasson Hagen zijn leiderstrui in de verf. "Met dank aan het schitterende teamwork. Hopelijk pak ik morgen mijn eerste eindzege in een rittenkoers", sprak de Noor.
Boasson Hagen: 'Schitterende Renshaw in slotkilometer!'
"Werkelijk schitterend teamwork van Team Columbia, ik ben mijn ploegmaats erg dankbaar. Renshaw piloteerde me prachtig in de laatste kilometer. Zo kon ik Farrar kloppen, die had al genoeg gewonnen", lachte Boasson Hagen.

"Het feit dat ik Team Columbia na dit seizoen verlaat, verandert niets aan de zaak. Mijn ploegmaats werken nog steeds goed voor mij, ik heb hen in het verleden ook vaak geholpen."

"De 10 bonificatieseconden die ik pak zijn goed nieuws voor de slottijdrit in Amersfoort. Het ziet er goed uit, maar ik heb de eindzege nog niet binnen. Ik denk dat vooral Chavanel me nog kan bedreigen, die was al erg sterk in de proloog."

"Ik hoop natuurlijk dat ik de eindzege pak, want ik heb nog nooit een rittenkoers gewonnen. Als dat lukt, betekent het een grote stap in mijn carrière", sprak de Noor. "Ik ben nog jong en heb nog veel jaren voor me. Hopelijk kan ik veel blijven winnen in de toekomst."

In de directe toekomst komt Boasson Hagen in actie op het WK in Mendrisio. Daar rijdt de Noor zowel de tijdrit als de wegrit.

Reacties op dit artikel
Editie 2010: 17/08 - 24/08

.nl  - .be
Eneco Tour TV
Meer wielrennen op sport.be
[an error occurred while processing this directive]