U bezoekt momenteel editie 2009 van enecotour.com.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Farrar: 'Nog steeds geen favoriet voor eindzege'
Tegen zijn eigen verwachting in behield Tyler Farrar de leiderstrui na de zaterdagrit. "Maar ik blijf het dag per dag bekijken, ik noem me zeker nog geen favoriet voor de eindzege", bleef de Amerikaan bescheiden. Bekijk zijn reactie op Eneco Tour TV!
Farrar: 'Had hier niet op gerekend.'
"Ik ben echt verbaasd dat ik nog leider ben, want ik had op tijdsverlies gerekend vandaag. Maar buiten de laatste 50 km ging het niet echt snel vond ik, zodat ik kon standhouden. De klims in de finale waren ook niet steil genoeg om me eraf te krijgen. Bovendien stonden mijn ploegmaats me alweer fantastisch bij, vandaag verdient Svein Tuft zeker een pluim", sprak Farrar.

Farrar: 'Ik bekijk het van dag tot dag.'
"In de sprint bergop was het nog erg close. Op het einde zat ik door mijn beste krachten heen, maar ik haalde het nog net. In Hasselt had ik geen geluk in de laatste rechte lijn doordat ik wat ingesloten raakte, de zege van vandaag maakt die pech zeker goed."

"Ook zondag zal ik proberen te overleven in de tweede koninginnenrit. Verder kijk ik niet, ik bekijk het liever van dag tot dag. Ik ga me zeker nog geen favoriet noemen voor de eindzege", besloot de Amerikaan.

Reacties op dit artikel
Editie 2010: 17/08 - 24/08

.nl  - .be
Eneco Tour TV
Meer wielrennen op sport.be
[an error occurred while processing this directive]