U bezoekt momenteel editie 2007 van enecotour.com.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Nuyens: 'Seconden interesseren me niet'
Nick Nuyens is ook na Terneuzen nog steeds de leider in de ENECO Tour. "Dat mijn concurrenten sprinten voor bonificatieseconden houdt me niet bezig", verklaarde de Belg.
"De etappe verliep volgens een ideaal scenario voor mij en mijn ploeg. Qua wind viel het goed mee, enkel in volle finale kwam die wat opzetten", sprak Nuyens. "Het was wel een hectische finale met al die ronde punten."

Nuyens: 'Iets proberen in voorlaatste rit'
"Maar het was weer een vruchtbare dag. Mijn ploeg heeft hard moeten werken, maar deed dat goed. Dat mijn concurrenten voor het klassement bonificatieseconden pakten in de laatste tussensprint, houdt me niet zo bezig."
 
"Het zijn stuk voor stuk betere tijdrijders dan ik. Daarom maakt het voor mij geen verschil of ze op 5 of 8 seconden staan. 5 seconden of een minuut, dat is pas een verschil."
 
"Om de eindzege te pakken zal ik wellicht iets moeten proberen in de voorlaatste rit van Beek naar Landgraaf. Die rit doet me een beetje denken aan de Amstel Gold Race en moet me wel liggen. Met Rik Verbrugghe heeft mijn ploeg Cofidis bovendien nog een troef in huis. Diens conditie en vertrouwen groeit met de dag. Misschien proberen we samen wel iets?", besloot de Belg.
Reacties op dit artikel