U bezoekt momenteel editie 2007 van enecotour.com.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Weylandt: 'Revanche voor Knokke'
In de tweede rit werd hij nog gediskwalificeerd, in Terneuzen was hij duidelijk n reglementair de snelste. "Mijn revanche voor Knokke", sprak Wouter Weylandt. Bekijk de persconferentie op ENECO Tour TV.
Weylandt: 'Enkel Hushovd heeft misschien reden om te klagen'
"In Knokke ben ik in de fout gegaan in de laatste rechte lijn. Mijn diskwalicatie was vervelend voor mezelf en mijn ploegmaats. Die hadden voor niets al dat voorbereidend werk geleverd. Vandaar is het mooi dat ik vandaag sportief revanche kon nemen", opperde Weylandt.

"Achteraf kwamen er weer drie renners klagen, maar de enige die misschien recht van spreken had, was Hushovd. Toen ik mijn jump plaatste, botste ik even tegen zijn stuur."

Weylandt: 'Op 5 km nog 100ste'
"Maar de andere twee deden gewoon hun beklag omdat ze wisten dat ik gediskwalificeerd werd in Knokke. Gezever", aldus de jonge Belg van Quick Step-Innergetic, die zijn eerste ProTour-zege boekte in Terneuzen.
 
"De finale begon eigenlijk al op 8 km van de meet, er werd ongelooflijk hard gereden. Op 5 km van de meet zat ik pas als 100ste, maar Tankink en Cretskens brachten me terug tot in het wiel van Brown. Daarna koos ik het wiel van Hushovd. Ik raakte eerst wat ingesloten, zette al van ver aan, maar haalde het", analyseerde Weylandt zijn sprintzege.

Reacties op dit artikel