Elodie naar de halve finale
Elodie heeft zich in Londen geplaatst voor de halve finales van de 400 meter horden. Ze werd vierde in haar reeks en dat was voldoende voor kwalificatie.
Elodie: 'Opgelucht dat ik geplaatst ben' (foto belga)
Elodie liet een tijd noteren van 55"89. Meteen na afloop was ze blij met de kwalificatie, maar had ze dubbele gevoelens bij haar race.

"Het was vandaag niet mijn properste koers", reageerde Elo in de catacomben van het olympisch stadion. "Ik ben vooral blij en opgelucht dat ik rechtstreeks geplaatst ben want ik zat in een heel zware reeks. Die was zeker geen cadeau. Daarom was ik ook veel nerveuzer dan normaal en maakte ik technische fouten. Mijn gewone 'je-me'n-foutisme' was er echt niet vandaag. Maar ik wilde absoluut niet uitgeschakeld worden in de eerste ronde."

Maandagavond loopt Ouedraogo de halve finales. "Ik hoop dat ik dan iets meer ontspannen en beter loop. Ik heb dan ook niets meer te verliezen. Hopelijk zal ook mijn tijd wat beter zijn want ik kan een stuk sneller. Maar nog eens, ik ben nu vooral heel opgelucht dat ik geplaatst ben."
Reacties op dit artikel