Nieuws

Blythe: 'Als het waait, dan ben ik op mijn best'

17.06.2018

Adam Blythe heeft de tweede editie van de Elfstedenronde gewonnen. De Brit van Aquablue Sports was blij dat hij voor het eerst in lange tijd nog eens kon winnen.

Lees meer

Adam Blythe wint Euro Shop Elfstedenronde na massasprint

17.06.2018

Blythe is de eerste Britse winnaar in de geschiedenis van de Euro Shop Elfstedenronde. Van Aert kon zijn titel niet verdedigen na materiaalpech op ruim 5km van de streep.

Lees meer

Flandriens én topveldrijders op de afspraak voor tweede editie Euro Shop Elfstedenronde

11.06.2018

De tweede editie van de 'new style' Euro Shop Elfstedenronde op zondag 17 juni kan rekenen op een sterk deelnemersveld. Deze legendarische kasseiwedstrijd werd vorig jaar nieuw leven ingeblazen en is op het lijf geschreven van Flandriens. In combinatie met een cyclo voor wielertoeristen op zaterdag en een retrokoers op zondag wordt het een fantastisch wielerweekend in Brugge!

Lees meer

Ontdek het parcours van de Euro Shop Elfstedenronde

05.06.2018

Op 17 juni staat de tweede editie van de 'new look' Euro Shop Elfstedenronde op het programma. Ontdek het parcours!

Lees meer

2017: Van Aert: 'Ik wist dat we voorop zouden blijven'

05.06.2018

Wout van Aert (Verandas Willems-Crelan) sprintte op de Buitenkruisvest in Brugge naar de zege in de Euro Shop Elfstedenronde. Hij klopte er een bekend gezicht: Mathieu van der Poel (Beobank-Corendon). Lawrence Naesen werd een mooie derde.

Lees meer

2017: Van Aert klopt van der Poel in Euro Shop Elfstedenronde

05.06.2018

Wout van Aert (Willems Veranda-Crelan) heeft zich tot winnaar gekroond van de herboren Euro Shop Elfstedenronde. In Brugge was de wereldkampioen veldrijden de beste van een select groepje . Op de tweede stek eindigde zijn eeuwige concurrent Mathieu van der Poel (Beobank-Corendon).

Lees meer

Archief