Nieuws

Van Aert: 'Ik wist dat we voorop zouden blijven'

18.06.2017

Wout van Aert (Verandas Willems-Crelan) sprintte op de Buitenkruisvest in Brugge naar de zege in de Euro Shop Elfstedenronde. Hij klopte er een bekend gezicht: Mathieu van der Poel (Beobank-Corendon). Lawrence Naesen werd een mooie derde.

Lees meer

Van Aert klopt van der Poel in Euro Shop Elfstedenronde

18.06.2017

Wout van Aert (Willems Veranda-Crelan) heeft zich tot winnaar gekroond van de herboren Euro Shop Elfstedenronde. In Brugge was de wereldkampioen veldrijden de beste van een select groepje . Op de tweede stek eindigde zijn eeuwige concurrent Mathieu van der Poel (Beobank-Corendon).

Lees meer

Bericht aan de bewoners van de stad Brugge!

17.06.2017

Op zondag 18 juni organiseren we de Euro Shop Elfstedenronde met start en finish in Brugge. Om dit wielerevent goed te kunnen organiseren, zijn enkele maatregelen genomen met betrekking tot de mobiliteit. Ten einde iedereen voldoende te informeren, delen we hier de bewonersbrief die de stad Brugge verspreidde onder de inwoners.

Lees meer

Ex-winnaar Freddy Maertens geeft startschot Euro Shop Elfstedenronde

16.06.2017

Freddy Maertens zal zondag het startschot geven van de Euro Shop Elfstedenronde, de legendarische eendagskoers met start en aankomst in Brugge die dit jaar nieuw leven wordt ingeblazen. Er wacht het topdeelnemersveld een uitdagende kasseikoers door West-Vlaanderen. In combinatie met een cyclo voor wielertoeristen op zaterdag en een retrokoers op zondag wordt het een fantastisch wielerweekend in Brugge!

Lees meer

Euro Shop Elfstedenronde heeft geen geheimen meer voor Jens Keukeleire

15.06.2017

Met de Euro Shop Elfstedenronde is Brugge een prachtige koers rijker. En wie aan Brugge en wielrennen denkt, denkt automatisch ook aan Jens Keukeleire. De Bruggeling heeft van deze West-Vlaamse kasseikoers een doel gemaakt.

Lees meer

Debusschere doet gooi naar zege in Euro Shop Elfstedenronde

14.06.2017

Ook Jens Debusschere zal aan de start verschijnen van de eerste Euro Shop Elfstedenronde (UCI Europe Tour 1.1). Samen met Tiesj Benoot voert hij de sterke Lotto-Soudal formatie aan. Het is ondertussen duidelijk dat deze unieke West-Vlaamse kasseikoers kan rekenen op een bijzonder sterk deelnemersveld.

Lees meer

In het wiel van de Flandriens: de Elfstedenronde vroeger en nu

06.06.2017

Na bijna dertig jaar zal op 18 juni 2017 de Elfstedenronde opnieuw over West-Vlaamse bodem razen. Deze eendagswedstrijd heeft een mooie voorgeschiedenis die teruggaat tot het oorlogsjaar 1943 en die voor het laatst in 1989 werd gereden.

Lees meer

Quick-Step Floors aan de start van de Euro Shop Elfstedenronde

09.06.2017

De Euro Shop Elfstedenronde krijgt een deelnemersveld om u tegen te zeggen. Ploegleider Wilfried Peeters heeft bevestigd dat ook Quick-Step Floors Cycling Team op zondag 18 juni in Brugge aan de start zal staan van de unieke West-Vlaamse kasseikoers uit de UCI Europe Tour (categorie 1.1.).

Lees meer

Team Belgium, Benoot, Van Aert en Van der Poel in Euro Shop Elfstedenronde

06.06.2017

Met liefst 15 kasseistroken belooft de Euro Shop Elfstedenronde op zondag 18 juni een koers voor ware flandriens te worden. Aan kandidaat-winnaars geen gebrek. De Euro Shop Elfstedenronde verwelkomt onder andere Tiesj Benoot, Wout Van Aert, Mathieu Van der Poel, Jens Keukeleire en Oliver Naesen.

Lees meer

LIVE: Euro Shop Elfstedenronde

18.06.2017

Om 10u15 heeft Freddy Maertens op de Markt in Brugge het startschot gegeven voor de Euro Shop Elfstedenronde. Wie wint deze West-Vlaamse kasseiklassieker? Volg het op de voet via Twitter en vanaf 13u30 ook via de livestream!

Lees meer