DE NIEUWE GENTSE EINDEJAARSCORRIDA OP 29 DECEMBER

De Midwinternachtrun wisselt in 2019 van gedaante. Dit jaar vindt immers de eerste editie van de Eindejaarscorrida Gent plaats! Een gezellige nieuwe ochtendloop in en door Gent.

In het midden van de kerstperiode is de Eindejaarscorrida Gent het ultieme evenement om even de benen te strekken tussen alle feesten door. Beëindig 2019 op een leuke en sportieve manier en geef nog éénmaal het beste van jezelf!

De start- en aankomst ligt op het Sint-Pietersplein. Je loopt over een gloednieuw parcours door het winterse en gezellige Gent. We hebben 2 afstanden in de aanbieding: de 5km en de 11km! Voor ieder wat wils!

Geniet na het lopen van een gezellige après-drink op het Sint-Pietersplein. Hier kan je klinken op jouw laatste finish van 2019 of sportieve voornemens maken voor het nieuwe jaar!

Schrijf je nu in!

De traditionele Eindejaarscorrida wordt gelopen in Leuven. Deze trekt elk jaar duizenden deelnemers aan en wordt georganiseerd door de stad Leuven en DCLA (www.corridaleuven.be).

Inschrijven

Online inschrijvingen
(t.e.m. 28/12 - 23u59)

Tarieven

Afstanden Tarief geldig tem 28/12 Tarief geldig vanaf 29/12
11 km
T-shirt
€ 15
€ 12
€ 18
€ 12
5 km
T-shirt
€ 12
€ 12
€ 15
€ 12

Borstnummers kan je op 29 december vanaf 8u00 afhalen in de inschrijvingszone aan het Sint-Pietersplein met het e-ticket dat je na betaling van je inschrijving via mail ontvangt.

SCHIJF JE NU ONLINE IN

T-shirt

Bij inschrijving kan je een functioneel T-shirt van Eindejaarscorrida Gent bestellen. Dit technisch T-shirt (100% polyester) kost slechts € 12.

Wisselen van naam

Een borstnummer kan overgenomen worden door een andere loper door ter plaatse aan de wisseldesk een formulier in te dienen en € 5 (administratiekost) te betalen. Deze wissel is nodig om als loper verzekerd te zijn.

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden grondig na. Klik hier.

GROEPSINSCHRIJVING
(T.E.M. MAANDAG 16 DECEMBER - 23U59)

Online inschrijven in groep kan tot en met 16 december 2019, 23u59 met online betaling. Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op 16 december betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT (OVER ALLE AFSTANDEN HEEN ) KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE EN KIEZEN VOOR GEZAMENLIJKE AFHALING. Ben je met minder dan 10, dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.

BEN JE MET MINDER DAN 10 EN WIL JE TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen aan jouw inschrijving toe te voegen vooraleer je betaling te voldoen. Bij inschrijving via het individuele inschrijvingsformulier dien je de gegevens van de eerste loper volledig in te vullen en in het winkelwagentje te doen. Inschrijvingen toevoegen kan vervolgens door op de knop "verder winkelen" te drukken.

Klik hier voor de instructies
en de groepsinschrijvingstool

DAGINSCHRIJVINGEN
(ZONDAG 29 DECEMBER 2019)

Echt een last minute beslisser? Geen probleem! Ook ter plaatse, in de inschrijvingszone op het St.-Pietersplein kan je vanaf 8u00 inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

Tarieven

Afstanden Tarieven op 29/12
11 km
T-shirt
€ 18
€ 12
5 km
T-shirt
€ 15
€ 12

Praktische info

Programma & locatie

Deelnamepakket

Afhalen borstnummers

Bevoorrading

Kleedkamers & bewaarplaats sporttassen

Bereikbaarheid

Gentse Luuper

Voorbereiding & veilig sporten


Parcours

De start en aankomst van de Eindejaarscorrida Gent liggen dit jaar op het Sint-Pietersplein.

We bieden 2 mogelijkheden aan: de 5km en de 11km. Voor ieder wat wils. Op beide parcoursen maak je kennis met het gezellige kantje van winters Gent!

Parcours

Partners

Presenting Partner

Main partners

Media partners

Contact

Jouw mening

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in je ervaring van ons evenement. Wij horen graag je opmerkingen, reacties, voorstellen,....

Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar je reactie.

Organisatie

Golazo sports
Schoebroekstraat 8
3583 Paal
T: 0032 11 45 99 99
E: info@golazo.com

Sportinez
Hoornblaas 132
3271 Scherpenheuvel-Zichem
www.sportinez.be

Start to Sport
Marathonlaan 119E
1020 Brussel