De nieuwe UCI kalender voor de rest van 2020 is bekend en dus ook de nieuwe datum van de AG Driedaagse Brugge - De Panne. De UCI WorldTour-wedstrijd die normaal in het voorjaar had plaatsgevonden, wordt op 20 en 21 oktober gereden.

Sinds het uitstel van de wedstrijd (oorspronkelijk gepland op 25 en 26 maar), heeft organisator Golazo in overleg met KVC Panne Sportief, titlepartner AG en de betrokken steden het vizier gericht op een nieuwe datum in het najaar. Koersdirecteur Rob Discart: "We zijn er samen met de UCI in geslaagd om in een volle nieuwe najaarskalender toch een plaats te vinden voor de AG Driedaagse. Een hele goeie plaats zelfs, tussen de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix in. De mannen rijden hun wedstrijd op woensdag 21 oktober, de vrouwen op dinsdag 20 oktober (waar dat normaal daags na de mannen is)."

De organisatie zal vanzelfsprekend alle gezondheidsprotocollen die er vanuit de UCI en de diverse overheden worden uitgevaardigd, strikt opvolgen. Het is in ieders belang - renners, omkadering, organisatie,... - dat er gekoerst wordt in de meest veilige en gezonde omstandigheden.