Kevin Kuhn (Zwi) heeft de wereldbekerveldrit in Namen voor de beloften gewonnen. Hij haalde het met 6 seconden voorsprong op Ryan Kamp en Jakob Dorigoni. De Zwitser blijft ook aan de leiding in het klassement.

Ryan Kamp was het beste weg, meteen gevolgd door Kevin Kuhn en Loris Rouiller. Niels Vandeputte zou ook zich even vooraan tonen. Kamp ging onderuit op de schuine kant en zakte helemaal terug naar de 19de plaats. Behalve Kuhn, Rouiller en Vandeputte waren  Timo Kielich, Michael Crispin, Antoine Benoist en Toon Vandebosch mee met de kop van de wedstrijd. Yentl Bekaert kwam aansluiten en zowel hij als Vandenbosch probeerden het nog eens.

Uit de achtergrond kwam Kamp terug. We kregen vier leiders met verder ook nog Kuhn, Tim Van Dijke en Jakub Dorigoni. Kuhn en Kamp wisten zich af te scheiden van de rest en in een spannende finale toonde Kuhn zich de beste. De achtervolgers kwamen nog erg dicht. Dorigoni en Kielich reden zelfs in het wiel van nummer twee Kamp over de finishlijn. Benoist eindigde 25 seconden later als vijfde.

Niels Vandeputte pakte de zevende plaats en eerstejaarsbelofte Ryan Cortjens was knap 12de op 1'15" van winnaar Kuhn.

In de Wereldbekerstand staat Kevin Kuhn aan de leiding met 205 punten, voor Ryan Kamp met 180 punten en Antoine Benoist is derde met 140 punten. Eerste landgenoot is Timo Kielich met 116 punten.