Jeugdinitiaties

Wout Van Aert, Mathieu van der Poel, Tom Meeusen, Kevin Pauwels... zijn de grote voorbeelden van onze jongste bezoekers aan de Rectavit Waaslandcross. Welk kind droomt er niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de Rectavit Series op woensdag 18 december worden die dromen even waar en kunnen ze proeven van het echte werk.

Ex-profs Paul Herijgers, Roland Liboton en Erwin Vervecken begeleiden jongeren in hun eerste stappen op een veldritparcours en ze gebruiken daarbij hun rijke ervaring om hen door het mulle zand te gidsen of hen te helpen over één van de vele hindernissen op het parcours.

Wie een extra tip kan gebruiken om z'n fiets perfect op z'n schouder te leggen, kan altijd raad vragen aan één van deze ex-wereldkampioenen.

Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer is er niet nodig. De jeugdinitiatie is gratis en staat open voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Praktische info

  • Afspraak 18 december vanaf 13u00 aan de kantine van Atletiekclub AC Waasland, gelegen vlak naast de parking van het Provinciaal domein De Ster (Lange Rekstraat 30, 9100 Sint-Niklaas). Daar word je opgewacht door enkele enthousiaste medewerkers. Je kan tevens vrij gebruik maken van de kleedkamers
  • Aanvang om 14 uur
  • De jeugdinitiatie is gratis en staat open voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.
  • Enkele ex-toppers maken je wegwijs.
  • Vergeet je fiets én je fietshelm niet!
  • Voorinschrijven is aanbevolen en kan tot en met 16 december.

Inschrijvingsformulier

Voorinschrijvingen zijn afgesloten. Ter plaatse inschrijven is nog mogelijk op woensdag 18 december vanaf 9u.

Facebook

Soudal Classics