Jeugdinitiaties

Wout Van Aert, Mathieu van der Poel, Tom Meeusen, Kevin Pauwels,... zijn de grote voorbeelden van onze jongste bezoekers aan de Rectavit Grote Prijs Pelt. Welk kind droomt er nu niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de Rectavit Series worden hun dromen waar en laten we hen proeven van het echte werk.

Ex-profs Paul Herijgers, Roland Liboton en Erwin Vervecken begeleiden jongeren in hun eerste stappen op een veldritparcours en ze gebruiken daarbij hun rijke ervaring om hen door het mulle zand te gidsen of hen te helpen over één van de vele hindernissen op het parcours.

Wie een extra tip kan gebruiken om z'n fiets perfect op z'n schouder te leggen, kan altijd raad vragen aan één van deze ex-wereldkampioenen.

Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer is er niet nodig. De jeugdinitiatie is gratis en staat open voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Praktische info

  • Afspraak zondag 6 oktober om 9u45 voor het Syntra gebouw, Hoekstraat 50, 3910 Pelt.
  • De jeugdinitiatie is gratis en staat open voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.
  • Enkele ex-toppers maken je wegwijs.
  • Vergeet je fiets én je fietshelm niet!
  • Voorinschrijven is aanbevolen en kan tot en met 1 oktober

Inschrijvingsformulier

Voorinschrijvingen zijn afgesloten. Ter plaatse inschrijven is nog mogelijk zondag tussen 9u30 en 9u45 in het Syntra gebouw (Hoekstraat 50, Pelt).

Facebook

Soudal Classics