Nieuws

Ongenaakbare Van der Poel volgt zichzelf op in Niel

11.11.2019

Mathieu Van der Poel heeft de Rectavit Jaarmarktcross in Niel op zijn naam geschreven. Hij volgt op de erelijst zichzelf op. Aan de streep had de Nederlander 1:20 voorsprong op Laurens Sweeck.

Lees meer

Van der Poel: 'Moet wat vaker vroeger opstaan'

11.11.2019

Maandagochtend zat hij nog in het Italiaanse Silvelle, enkele uren later schreef Mathieu van der Poel in Niel de tweede manche van de Rectavit Series op zijn naam. Drie op een rij voor de wereldkampioen.

Lees meer

Brand doet een 'Mathieuke': 'Maar ik ben niet zo'n groot talent'

11.11.2019

Met een zege in haar allereerste cross van het seizoen realiseerde Lucinda Brand maandag in Niel een 'Mathieuke', al blijft de Nederlandse kampioene er zelf rustig onder. "Volgende week zal er wel wat meer concurrentie zijn."

Lees meer

Brand rijdt in eerste cross meteen naar zege

11.11.2019

Lucinda Brand heeft de Rectavit Jaarmarktcross in Niel gewonnen. Een mooie binnenkomer voor de 30-jarige Nederlandse in haar eerste veldrit dit seizoen en haar eerste veldrit voor haar nieuwe ploeg Telenet-Baloise Lions.

Lees meer

Junior Baers wint plots drie keer op een rij

11.11.2019

Junior Arne Baers is aan een mooie reeks bezig. Na Beringen en de Koppenbergcross schreef de Limburger maandag ook de Jaarmarktcross in Niel, de tweede manche van de Rectavit Series, op zijn naam.

Lees meer

12 op 12 voor Aaron Dockx

11.11.2019

Aaron Dockx blijft de cross bij de nieuwelingen domineren. De Belgische kampioen bij de nieuwelingen boekte in Niel al zijn twaalfde overwinning van het seizoen en behoudt zo zijn ongeslagen status. Bij de eerstejaars was de overwinning voor Viktor Vandenberghe.

Lees meer

Lucinda Brand maakt maandag seizoensdebuut in Rectavit Jaarmarktcross in Niel

07.11.2019

Een dag na het Europees kampioenschap in het Italiaanse Silvelle duiken de crossers al opnieuw het veld in. Op maandag 11 november begint Lucinda Brand in de Jaarmarktcross in Niel aan haar seizoen in het veld. Voor het eerst trekt ze de outfit van Telenet Baloise Lions aan. "Ik wil dit jaar op technisch vlak een stap vooruit zetten."

Lees meer