Nieuws

Sweeck: 'Record van Nys? Dat zou mooi zijn'

06.10.2019

Nog twee keer winnen en Laurens Sweeck evenaart het aantal zeges van Sven Nys in de GP Pelt. ?Het zou mooi zijn om dat te breken?, sprak de renner van Pauwels Sauzen-Bingoal.

Lees meer

Alvarado: 'Ik zie mezelf nu niet als favoriete'

06.10.2019

Ceylin del Alvarado is met een dubbelslag aan het seizoen begonnen. Na haar overwinning in Meulebeke was de Nederlandse zondag ook de sterkste in de openingsmanche van de Rectavit Series, de GP Pelt. ?Wat een fantastisch weekend.?

Lees meer

GP Pelt prooi voor Laurens Sweeck

06.10.2019

Laurens Sweeck (Pauwels Sauzen-Bingoal) heeft zijn favorietenrol waargemaakt in de GP Pelt, die hij zondag voor de vierde opeenvolgende keer won. Hij haalde het voor Quinten Hermans en Lars van der Haar van Telenet Baloise Lions.

Lees meer

Alvarado de sterkste vrouw in Pelt

06.10.2019

Ceylin del Carmen Alvarado (Corendon-Circus) heeft zondag de GP Pelt bij de vrouwen elite gewonnen. De 21-jarige Nederlandse soleerde naar de zege, voor haar landgenotes Yara Kastelijn en Shirin van Anrooij. Wereldkampioene Sanne Cant moest vrede nemen met een vijfde plaats.

Lees meer

Nys volgt zichzelf op in GP Pelt

06.10.2019

Thibau Nys heeft zichzelf opgevolgd als laureaat van de GP Pelt bij de junioren. In de eerste manche van de Rectavit Series nam hij in de laatste ronde afstand van ploegmaat Ward Huybs.

Lees meer

Sweeck gaat voor vier op een rij in Pelt

03.10.2019

Bij de mannen mikt Laurens Sweeck op een vier op een rij. De renner van Pauwels Sauzen-Bingoal boekte in Eeklo en de Verenigde Staten al twee overwinningen en komt met vertrouwen aan de start. "Alleen in Waterloo was ik iets minder, maar daar werd ik twee dagen voor de wedstrijd ziek. Op zo'n omloop kan je dat dan niet wegsteken", aldus Sweeck.

Lees meer

Cant: 'Eerste wedstrijd is altijd bang afwachten'

03.10.2019

Na het uitstapje naar de Verenigde Staten strijkt het veldritcircus dit weekend weer in België neer. Op zondag 6 oktober trekt de GP Pelt de Rectavit Series op gang. Wereldkampioene Sanne Cant begint dit weekend aan haar veldritseizoen, bij de mannen gaat Laurens Sweeck op zoek naar een vier op een rij.

Lees meer

Parcours GP Pelt ontvangt op woensdag al Open MOEV kampioenschap cyclocross

02.10.2019

De GP Pelt zal op woensdagnamiddag al ingereden worden door een goeie 150 leerlingen van middelbare scholen die er hun open MOEV kampioenschap veldrijden zullen betwisten.

Lees meer