Nieuws

Aerts: 'Leuk om in de sprint te winnen'

23.02.2019

Toon Aerts heeft in Leuven zijn vijfde overwinning van het seizoen geboekt. De Belgische kampioen rondde het ploegwerk van Telenet Fidea Lions perfect af na een sprint met Tom Meeusen. "Het is mooi om op zo'n manier een wedstrijd te kunnen winnen."

Lees meer

Betsema: 'Veertien is mooi, maar vijftien is ook goed'

23.02.2019

Denise Betsema boekte in de Soudal Cyclocross in Leuven haar veertiende overwinning van het seizoen, maar nog is haar zegehonger niet gestild. "Veertien zeges is mooi, maar vijftien is ook wel goed."

Lees meer

Meeusen: 'Hier staat een gelukkige tweede'

23.02.2019

Woensdag won Tom Meeusen in Waregem nog de hoogspringcompetitie, zaterdag pakte de Antwerpenaar bijna opnieuw de zege. In de sprint moest hij echter de duimen leggen voor Toon Aerts.

Lees meer

Aerts klopt Meeusen in de sprint

23.02.2019

Toon Aerts heeft zaterdag de Soudal Classics cross in Leuven gewonnen. Hij haalde het in de sprint voor Tom Meeusen.

Lees meer

Betsema troeft iedereen af en zet haar teller op 14

23.02.2019

Denise Betsema heeft in Leuven haar teller op veertien overwinningen gezet. De Nederlandse zette een mindere start helemaal recht. Loes Sels en Annemarie Worst mochten mee het podium op.

Lees meer

Nys profiteert van ploegenspel en pakt 10de zege van het seizoen

23.02.2019

Thibau Nys heeft in de Soudal Cyclocross Leuven zijn tiende overwinning van het seizoen geboekt. De eerstejaars junior ronde in eigen streek een sterk staaltje ploegwerk perfect af. "Volgend jaar wil ik in alle wedstrijden meedoen voor de overwinning."

Lees meer

Janssen wint in Leuven na solo van begin tot einde

23.02.2019

De Nederlander Lucas Janssen heeft in Soudal Classics Leuven de eerste wedstrijd van de dag gewonnen. De tweedejaarsnieuweling rondde een solo van begin tot einde succesvol af.

Lees meer

Lars van der Haar hoopt in Soudal Classics Leuven zijn seizoen af te sluiten met zege

21.02.2019

Nog één weekend alles geven en de crossfiets mag weer voor enkele maanden op stal. Zaterdag trapt de Soudal Cyclocross in Leuven het slotweekend op gang. Lars van der Haar wil het seizoen graag afsluiten zoals het begonnen is: met winst.

Lees meer