Nieuws

Aerts: 'Leuven is altijd iets speciaals voor mij'

22.02.2020

Toon Aerts pakte zijn derde overwinning in de Rectavit GP Leuven. De ranke Telenet Baloise Lion was er duidelijk heel blij mee.

Lees meer

Betsema dubbelt in Leuven: 'Ik wilde van bij de start wegblijven'

22.02.2020

Denise Betsema glunderde na haar tweede overwinning op rij in de Rectavit GP Leuven. "Over de meet komen met mijn man en kinderen in de buurt maakt deze overwinning extra emotioneel."

Lees meer

Aerts wint Rectavit GP Leuven in de sprint tegen Vanthourenhout en Van der Haar

22.02.2020

In een prangende sprint kroont Toon Aerts zich de snelste in de Rectavit GP in Leuven. Michael Vanthourenhout grijpt net naast de winst. Lars van der Haar rijdt als derde over de meet

Lees meer

Betsema viert in Rectavit GP Leuven

22.02.2020

Denise Betsema heeft de Rectavit GP Leuven op haar naam gebracht. De 27-jarige Nederlandse haalde het na een solo die ze opzette half cross. Haar landgenote Annemarie Worst werd tweede. Sanne Cant finishte, na een sprint met drie, als derde. Laura Verdonschot eigende zich de vierde plaats toe voor de Nederlandse Manon Bakker.

Lees meer

Thibau Nys sluit topseizoen af met overwinning in Rectavit GP Leuven

22.02.2020

Thibau Nys heeft in Leuven de puntjes op de i geplaatst na een topseizoen bij de junioren. De drievoudig kampioen soleerde naar zijn 22ste overwinning op 26 crossen. Yorben Lauryssen en Mathis Avondts stonden mee op het podium.

Lees meer

Ook in de Rectavit GP Leuven staat er geen maat op Dockx

22.02.2020

Aaron Dockx heeft de Rectavit GP Leuven op zijn naam geschreven bij de nieuwelingen. De Belgisch kampioen soleerde, zoals wel vaker dit seizoen, naar de zege. Niels Ceulemans werd 2de, Silas Kuschla 3de.

Lees meer

Denise Betsema wil in Rectavit GP Leuven haar goede vorm bevestigen

21.02.2020

De meeste veldrijders snakken naar het einde van het seizoen. Voor Denise Betsema had het gerust nog wat langer mogen duren. De titelverdedigster in de Rectavit GP Leuven maakte sinds haar comeback in het veld een sterke indruk en wil die lijn in het slotweekend doortrekken.

Lees meer

Sweeck wil schitteren in eigen streek

19.02.2020

Het veldritseizoen kruipt dit weekend naar zijn einde toe. Zaterdag krijgen de renners in de Rectavit GP Leuven één van de laatste kansen om de erelijst nog wat op te smukken. Belgisch kampioen Laurens Sweeck is extra gemotiveerd. "In eigen streek zou ik er toch nog graag een overwinning aan toevoegen."

Lees meer

Ook komende drie seizoenen cross in Leuven

18.02.2020

Stad Leuven en Golazo hebben een akkoord bereikt omtrent een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor de komende drie seizoenen voor de GP Rectavit Leuven.

Lees meer

Heeft Toon Aerts zaterdag een record beet?

18.02.2020

Komende zaterdag wordt op de terreinen van Kazerne De Hemptinne de Rectavit GP Leuven afgewerkt. Met Laurens Sweeck, Eli Iserbyt en Toon Aerts bij de mannen en Sanne Cant, Annemarie Worst en Denise Betsema bij de vrouwen, staat er veel schoon volk aan de start van één van de laatste crossen van het seizoen.

Lees meer