Jeugdinitiaties

Wout Van Aert, Mathieu van der Poel, Tom Meeusen, Kevin Pauwels,... zijn de grote voorbeelden van onze jongste bezoekers aan de Rectavit Grote Prijs Leuven. Welk kind droomt er nu niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de Rectavit Series worden hun dromen waar en laten we hen proeven van het echte werk.

Ex-profs Paul Herygers en Erwin Vervecken en Ronald Liboton begeleiden jongeren in hun eerste stappen op een veldritparcours en ze gebruiken daarbij hun rijke ervaring om hen door het mulle zand te gidsen of hen te helpen over één van de vele hindernissen op het parcours. Wie een extra tip kan gebruiken om z'n fiets perfect op z'n schouder te leggen, kan altijd raad vragen aan één van deze ex-wereldkampioenen.

Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer is er niet nodig. De jeugdinitiatie is gratis en staat open voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Afhalen inschrijvingspakket

Afhalen van het inschrijvingspakket kan de dag zelf (zaterdag 22 februari) afgehaald worden bij Demaegd (Ambachtenlaan 11 te 3001 Heverlee) vanaf 8u15.

De Ambachtenlaan is bereikbaar met de wagen, op vertoon van de bevestigingsmail die u enkele dagen voor het evenement zal ontvangen.

Praktische info

  • Afspraak zaterdag 22 februari om 9u00 aan het Rectavit-tentje aan de start, Hertogstraat, Leuven (Heverlee).
  • De jeugdinitiatie is gratis en staat open voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.
  • Breng je eigen BMX-fiets, mountainbike of koersfiets met crossbanden/banden met profiel, mee
  • Enkele ex-toppers maken je wegwijs.
  • Vergeet je fiets én je fietshelm niet!
  • Voorinschrijven is aanbevolen en kan tot en met maandag 10 februari 23u59.
  • Inschrijven ter plaatse is nog mogelijk vanaf 08u30 (Ambachtenlaan 11, Demaegd)

Inschrijvingsformulier

Voorinschrijvingen zijn afgesloten. Inschrijven kan nog ter plaatse vanaf 8u30 tot 9u00 bij Demagro (Ambachtenlaan 11 te 3001 Heverlee)

Facebook