Nieuws

Adams: 'De beste heeft gewonnen'

01.12.2018

Jens Adams (Pauwels Sauzen-Vastgoedservice) werd op twintig seconden tweede in de Soudal Classic in Hasselt.

Lees meer

Pauwels: 'Hopelijk niet de laatste overwinning'

01.12.2018

Kevin Pauwels bezorgde Marlux-Bingoal in de Soudal Classic in Hasselt een delirium. De 34-jarige Kalmthoutenaar vierde voor het eerst in twee jaar en negen maanden nog eens een overwinning. "

Lees meer

Pauwels rijdt autoritair naar de zege in Hasselt

01.12.2018

Kevin Pauwels heeft zaterdag de Soudal Classics-cross in Hasselt gewonnen. Pauwels koos halfweg koers het hazenpad en reed solo naar de overwinning. Voor Pauwels is het de eerste zege sinds februari 2016.

Lees meer

Van Loy demonstreert in GP Hasselt

01.12.2018

Ellen Van Loy (Telenet Fidea) heeft op een indrukwekkende manier de GP Hasselt gewonnen. In de Soudal Classic reed ze van start tot finish aan de leiding, enkel Denise Betsema (Marlux-Bingoal) kwam in het slot nog aandringen. Wereldkampioene Sanne Cant (IKO-Beobank) werd derde.

Lees meer

Cortjens wint in eigen provincie

01.12.2018

Ryan Cortjens heeft de GP Hasselt bij de junioren gewonnen. In de Soudal Classic was de renner van IKO-Beobank de betere in een tweestrijd met Ward Huybs. De derde plaats was weggelegd voor de Brit Lewis Askey.

Lees meer

Ceulemans en Knaven vieren bij de eerstejaars

01.12.2018

De eerste wedstrijd van de dag in de Soudal Classics GP Hasselt werd een prooi voor eerstejaarsnieuweling Niels Ceulemans. Hij won voor Jesper Schins en Kenay De Moyer. Bij de meisjes won Senne Knaven.

Lees meer

Michels de sterkste tweedejaarsnieuweling

01.12.2018

Bij de tweedejaarsnieuwelingen was in de GP Hasselt, onderdeel van de Soudal Classics, Jente Michels de beste. Hij hield in een driestrijd Matyas Kopecky en Mathis Avondts af.

Lees meer