[an error occurred while processing this directive]
La Chouffe Classic breekt opnieuw record
Belga
La Chouffe Classic heeft weer een pak wielertoeristen naar Houffalize gelokt. Met bijna 5.000 deelnemers werd weer een record gebroken.
Opnieuw lokte La Chouffe Classic heel wat Vlamingen naar Houffalize. Traditiegetrouw verschenen er ook veel Nederlanders aan de start en er waren zelfs enkele Franstalige Brusselaars en Duitsers naar Wallonië afgezakt. Met bijna 5.000 deelnemers werd opnieuw een record gebroken. Dat waren er een pak meer dan de 4.208 van vorig jaar.

Bij de start hing er nog een beetje mist, maar die trok snel weg en tegen middag kwam de zon er zelfs door. De deelnemers konden zo weer genieten van een prachtige tocht, die een uitstekende test is voor de benen. De meeste onder hen kozen voor de middellange afstand (106 km), maar een pak renners waagden zich ook aan de langste afstand van 164 km. Het was zoals altijd afzien op hellingen als de Côte de la Haussire en de Côte du Mont. Tussen de voet en de top van de hellingen werd ook de tijd opgenomen van alle deelnemers. De beste klimmer mocht zich de bergkoning van La Chouffe Classic noemen.

Voor de lokale economie was de tocht weer een opsteker, want de hotels in en rond Houffalize zaten weer allemaal vol. Een pak wielerliefhebbers verkozen er dan ook voor om te genieten van een weekendje in de Ardennen. Na afloop kon iedereen genieten van een heerlijke La Chouffe. 
Apache Tomcat/6.0.35 - Error report

HTTP Status 404 - /cyclingtour/2013/nl/includes/right/right_videos.jsp


type Status report

message /cyclingtour/2013/nl/includes/right/right_videos.jsp

description The requested resource (/cyclingtour/2013/nl/includes/right/right_videos.jsp) is not available.


Apache Tomcat/6.0.35

[an error occurred while processing this directive]