Enervit is al meer dan 40 jaar een gevestigde naam op het gebied van sportvoeding, en wordt vanaf nu exclusief door Tehava gedistribueerd in de Benelux. Uiteraard stelt Tehava graag nog enkele blikvangers uit het uitgebreide Enervit-gamma voor.

VOOR, TIJDENS EN NA
 
Enervit maakt in haar assortiment onderscheid tussen sportvoeding geschikt om te gebruiken vóór, tijdens en na het sporten. Enervit Carbo Flow is een innovatief product, ideaal ter voorbereiding op een inspanning. Carbo Flow is een vetarme energiedrank, waarvan de basis is opgebouwd uit koolhydraten. Een ander belangrijke component van Carbo Flow is de aanwezigheid van cacoaflavanolen die de bloedvaten elastisch houden. En dat is dan weer essentieel om duurprestaties langer vol te kunnen houden.

Tijdens het sporten is de Performance Bar met Cacaosmaak een van de aanraders. Deze volgens de fabrikant heerlijke reep is een bron van eiwitten, magnesium, kalium en vitamine C. Belangrijke stoffen die o.a. vermoeidheid en kramp tegengaan tijdens het sporten. 

Enervit Recovery Drink zegt het al: het is een energiedrank die je inneemt na afloop van een intensieve en langdurige inspanning. Deze Recovery Drink bevat alle koolhydraten, vitamines en aminozuren die het lichaam nodig heeft voor optimaal herstel.

HEERLIJK TUSSENDOORTJE

Naast een uitgebreid assortiment aan producten die functioneel zijn voor, tijdens en na het sporten, heeft Enervit ook het perfecte tussendoortje voor sporters die dagelijks met hun voedingspatroon bezig zijn: The Protein Deal. Deze lekkere reep is verkrijgbaar in de smaken Choco Vanilla en Crispy Cookie. Uiteraard zijn deze repen niet enkel lekker van smaak, maar ook effectief voor de opbouw en herstel van spiergroepen.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het januarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en met de kampioenschappen in aantocht zijn onze schijnwerpers gericht op de cross, met Ceylin del Carmen Alvarado, het team achter Eli Iserbyt, een nuchtere babbel met Thibau Nys, Vooruitblik naar WK Dübendorf en BK Antwerpen, het waarom achter de Nederlandse veldritsuccessen, en Adrie van der Poel. Verder: het gravelavontuur van Wellens & De Gendt, bikepacking rond Girona, de mooiste offroadroute in Zeebrugge, 5 fietsdoelen voor 2020, trainingstips om je rijklaar te maken voor het nieuwe seizoen, een test van verschillende types fiets-gps'en, ...