Enervit is al meer dan 40 jaar een gevestigde naam op het gebied van sportvoeding, en wordt vanaf nu exclusief door Tehava gedistribueerd in de Benelux. Uiteraard stelt Tehava graag nog enkele blikvangers uit het uitgebreide Enervit-gamma voor.

VOOR, TIJDENS EN NA
 
Enervit maakt in haar assortiment onderscheid tussen sportvoeding geschikt om te gebruiken vóór, tijdens en na het sporten. Enervit Carbo Flow is een innovatief product, ideaal ter voorbereiding op een inspanning. Carbo Flow is een vetarme energiedrank, waarvan de basis is opgebouwd uit koolhydraten. Een ander belangrijke component van Carbo Flow is de aanwezigheid van cacoaflavanolen die de bloedvaten elastisch houden. En dat is dan weer essentieel om duurprestaties langer vol te kunnen houden.

Tijdens het sporten is de Performance Bar met Cacaosmaak een van de aanraders. Deze volgens de fabrikant heerlijke reep is een bron van eiwitten, magnesium, kalium en vitamine C. Belangrijke stoffen die o.a. vermoeidheid en kramp tegengaan tijdens het sporten. 

Enervit Recovery Drink zegt het al: het is een energiedrank die je inneemt na afloop van een intensieve en langdurige inspanning. Deze Recovery Drink bevat alle koolhydraten, vitamines en aminozuren die het lichaam nodig heeft voor optimaal herstel.

HEERLIJK TUSSENDOORTJE

Naast een uitgebreid assortiment aan producten die functioneel zijn voor, tijdens en na het sporten, heeft Enervit ook het perfecte tussendoortje voor sporters die dagelijks met hun voedingspatroon bezig zijn: The Protein Deal. Deze lekkere reep is verkrijgbaar in de smaken Choco Vanilla en Crispy Cookie. Uiteraard zijn deze repen niet enkel lekker van smaak, maar ook effectief voor de opbouw en herstel van spiergroepen.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin kunnen we eindelijk concreet vooruitblikken op koers! Dat doen we met Tiesj Benoot, Primoz Roglic, Tim Declercq, vader Wim en zoon Mauri Vansevenant, en Andy Schleck. Om te weten hoe renners de coronaperiode zijn doorgekomen, spraken we trainers van Lotto Soudal en Deceuninck - Quick-Step, en wie zelf iets geks wil doen, krijgt tips van Paul Van Den Bosch over ultracycling. Verder: 10 formidabele fietsroutes in België, een fietstest van de nieuwe Cannondale Scalpel, de beste upgrades voor je racefiets, fietsen in Overijssel, alles over 'intermittent fasting', waarom ook je kind een topfiets verdient en hoe je hem of haar kan leren fietsen, en veel meer!