Hij ligt in de winkel: de nieuwe CYCLING! Ontdek het februari-/maartnummer en voel de polsslag van het wielerpeloton. Op de cover niemand minder dan Wout van Aert en Mathieu van der Poel en binnenin het ultieme dubbelportret mét eveneens een duel tussen hun Cervélo en Canyon.

Het compleet vernieuwde Cycling, voorheen cycling.be magazine, onderging een stevige restyling: het formaat van het magazine werd iets compacter, het aantal pagina's iets ruimer, maar ook qua aanpak werd het geweer van schouder verlegd. Al in dit eerste nummer van Cycling zal je merken dat het een koersblad met ballen is. Het is meer to the point, met verhalen uit de buik van het wielerpeloton. 

Het dubbelportret van Wout en Mathieu wordt extra gekleurd met commentaar van enerzijds Wouts coach Marc Lamberts en ploegmaat Maarten Wynants, en anderzijds Mathieus sportief manager Christoph Roodhooft, coach Kristof De Kegel en ploegmaat Philipp Walsleben. Ook hun wegfietsen laten we een ultiem duel uitvechten: de Cervélo S5 Disc en Canyon Aeroad CF SLX werden in de handen van onze technische redactie gelegd om uit te zoeken waar de verschillen zitten. 

Verder: Het wielerjaar 2021 in 15 vragen, verkenning van Omloop Het Nieuwsblad met Bert De Backer, Lotte Kopecky, columnist Oliver Naesen, de impact van de coronacrisis op het wielrennen, op zoek naar de roots van Richard Carapaz, een terugblik in foto's op het veldritseizoen, de eerste WorldTour-zege van Thomas De Gendt in 2011, de fiets van Cavendish, 3 regenjasjes en 3 MIPS-helmen uit de WorldTour getest, en veel meer!

Koop of abonneer je nu op cycling magazine

Hij ligt in de winkel: de nieuwe CYCLING! Ontdek het februari-/maartnummer en voel de polsslag van het wielerpeloton. Op de cover niemand minder dan Wout van Aert en Mathieu van der Poel en binnenin het ultieme dubbelportret mét eveneens een duel tussen hun Cervélo en Canyon. Verder: Het wielerjaar 2021 in 15 vragen, verkenning van Omloop Het Nieuwsblad met Bert De Backer, Lotte Kopecky, columnist Oliver Naesen, de fiets van Cavendish en veel meer!