Goed nieuws! Het aantal abonnementsformules op Cycling verruimt en zoals je in de afbeelding ziet, zijn de abocadeaus alvast de moeite. Maar ook het magazine zelf zal er vanaf de volgende editie he-le-maal anders gaan uitzien...

Je vertrouwde cycling.be magazine ondergaat een frisse facelift en dat betekent niet alleen een nieuw logo en een opgefriste layout, maar ook een beter uitgebalanceerde inhoud. We geven toe: we staan te popelen om jullie deze nieuwe stijl te tonen!

In de plaats van 11 nummers ligt het vernieuwde Cycling nu nog 6 keer in de winkelrekken of in je brievenbus, maar het magazine wordt wel uitgebreid met meer pagina's leesvoer over het peloton.

Wil je - volledig terecht - geen enkele uitgave aan jou laten voorbijgaan, dan kan je vanaf nu kiezen uit vier nieuwe abonnementsformules: voor 1, 2 of 3 jaar, met telkens een leuk cadeau, of een kennismakingsabonnement met drie nummers. We kunnen nu al verklappen dat je het jezelf niet zal beklagen.

Om onze huidige abonnees gerust te stellen, geven we graag nog even het (vanzelfsprekende) bericht mee dat de bestaande abonnementen gewoon doorlopen en dat je gewoon nog het aantal nummers ontvangt waarop je recht hebt. Er wordt daarvoor dus geteld op basis van het aantal nummers, niet op jaarbasis.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

De Fietsgids 2021 van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en daarin ontdek je niet minder dan 55 racefietsen, gravelbikes en MTB's, waarvan we er ook nog een aantal hebben getest, zoals de illustere Specialized Aethos, de Tour-winnende Colnago V3Rs, de snelle Canyon Aeroad CFR, comfortabele Look 765 Optimum+, Trek Émonda SL 7, Prorace Randa DSQ ... Daarnaast presenteren we 7 formidabele fietsen om van te dromen, de opvallendste fietstrends voor 2021, de beste race-, gravel- en MTB-accessoires, de diepste geheimen van de Shimano GRX-gravelgroepen, een vergelijking tussen een trainings- en raceband, en tussen een aero- en een gravelwiel.