Na vele jaren in het peloton kondigde Telenet zijn vertrek aan bij de ploeg van Sven Nys. Dat werd gelukkig opgevangen door de extra ondersteuning van Trek. Het team gaat nu door het leven als Baloise Trek Lions

Toon Aerts en wereldbekerleidster Lucinda Brand waren de gelukkigen die in avant-première de nieuwe outfits én Trek Boone-crossfietsen mochten tonen op het parcours in Nys-thuisbasis Baal. Niet toevallig is daar op 1 januari al de eerstvolgende afspraak voor de Telenet Baloise Lions en de andere toppers in het veld. 

De GP Sven Nys is de volgende manche in de X²O Badkamers Trofee. Daar moeten de zwart-blauwe kleuren al een eerste keer schitteren.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

De Fietsgids 2021 van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en daarin ontdek je niet minder dan 55 racefietsen, gravelbikes en MTB's, waarvan we er ook nog een aantal hebben getest, zoals de illustere Specialized Aethos, de Tour-winnende Colnago V3Rs, de snelle Canyon Aeroad CFR, comfortabele Look 765 Optimum+, Trek Émonda SL 7, Prorace Randa DSQ ... Daarnaast presenteren we 7 formidabele fietsen om van te dromen, de opvallendste fietstrends voor 2021, de beste race-, gravel- en MTB-accessoires, de diepste geheimen van de Shimano GRX-gravelgroepen, een vergelijking tussen een trainings- en raceband, en tussen een aero- en een gravelwiel.