Zondag werd er een laatste keer gestreden om een duo inspanningstest bij Energy Lab én de hoofdprijs in de Virtuele Lotto Zesdaagse Vlaanderen - Gent, een piste initiatie met Kenny De Ketele. De deelnemers moesten nog een laatste keer hun benen insmeren, want er stond een minimum van 66 km op de planning.

Gisteren won Team Zwifters met een gigantisch aantal kilometers. 959,77 km! Het aantal kilometers wordt met de dag zotter. Ze namen meteen ook een goede optie op de eindwinst, maar op één dag kan er veel gebeuren.

Hopelijk hebben de Zwifters de weg gevonden naar www.virtueel.lottozesdaagse.be voor de sfeermuziek. Ook op de laatste dag kon je hier nog terecht om jezelf te motiveren. Een echte meerwaarde bij dit kwakkelweer.

Team cycling.be zal ergens in de middenmoot eindigen. Meedoen is belangrijker dan winnen, was ons motto deze week. Wij zijn alvast benieuwd wie er aan het langste eind trekt. De ontknoping gaat niet lang op zich laten wachten.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met Laurens Sweeck, Eli Iserbyt en Toon Aerts, Annemarie Worst, de karatetrap van Bart Wellens, het wielerseizoen op de weg in beeld, Dries De Bondt … De actieve wielerfanaat kan genieten van het ruime Dossier Mountainbike, met enkele gerichte tips voor een betere basistechniek, 3 hardtails van de nieuwe generatie (BMC Twostroke, Canyon Exceed en Specialized Chisel), Shimano's nieuwe e-MTB-aandrijving, de lichte Rotwild R.X375 met Shimano EP8-motor, en downhillen in Andorra. Verder: de beste winteroutfits, hoe je overtraining kan vermijden en verhelpen, waar de profs overwinteren, Bekende Velofiel Cath Luyten, en veel meer!