Met 736,94 km won THopa-Kineco dag 3 van de virtuele Zesdaagse. In de tussenstand na dag 3 staat 'Team Zwifters' aan de leiding met een kilometertotaal van 1600,97 km. De strijd ligt nog open, met nog 383 ploegen in koers.

Het totaal af te leggen kilometers stijgt iedere dag. Vandaag moet er minimaal 50 kilometer afgelegd worden.

De strijd gaat vandaag om een duo conditietest in Energy Lab, maar met het slotweekend in zicht zijn er misschien al meerdere teams die vooruitkijken naar de hoofdprijs. Een piste-initiatie met Kenny De Ketele! Beide prijzen zijn natuurlijk zeer verleidelijk. Niet teveel nadenken en blijven trappen, is de boodschap! De Zwifters onder ons kunnen nog steeds genieten van de sfeermuziek van de Zesdaagse. Ga naar www.virtueel.lottozesdaagse.be, draai de volumeknop aan en gaan met die banaan!

Bij Team Cycling.be is misschien wel de moeilijkste dag van de week aangebroken? Bij mij staat er enkel een krachtsessie bij de kine gepland. Houdt mijn compagnon ons vandaag in de wedstrijd? Of deze avond toch nog snel een panieksessie op Zwift? De update volgt morgen!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met Laurens Sweeck, Eli Iserbyt en Toon Aerts, Annemarie Worst, de karatetrap van Bart Wellens, het wielerseizoen op de weg in beeld, Dries De Bondt … De actieve wielerfanaat kan genieten van het ruime Dossier Mountainbike, met enkele gerichte tips voor een betere basistechniek, 3 hardtails van de nieuwe generatie (BMC Twostroke, Canyon Exceed en Specialized Chisel), Shimano's nieuwe e-MTB-aandrijving, de lichte Rotwild R.X375 met Shimano EP8-motor, en downhillen in Andorra. Verder: de beste winteroutfits, hoe je overtraining kan vermijden en verhelpen, waar de profs overwinteren, Bekende Velofiel Cath Luyten, en veel meer!