The game is on in de Virtuele Lotto Zesdaagse Vlaanderen - Gent! Het aantal kilometers neemt toe. Gisteren werd het dagklassement gewonnen door GFTbe6D met een monstertotaal van 644.67 km. Het was een nipte strijd, want de 2e plaats ging naar BvG met nog geen 2 km minder.

Wij hopen dat alle teams hersteld geraken, want vandaag zijn er weer mooie prijzen te winnen en moet er minimaal 42 km afgelegd worden.

Met 405 ploegen wordt er vandaag voor de laatste keer gestreden om duotickets voor de Lotto Zesdaagse Vlaanderen - Gent 2021. Vanaf morgen zijn er conditietests te winnen bij Energy Lab. Een reden te meer om je kilometers dagelijks te blijven afleggen.

Bij de gemengde en vrouwenteams wordt er duidelijk ook goed doorgetrapt, zo bewijzen de statistieken. Met z'n allen op de fiets. Prachtig!

Er vielen vandaag wat regendruppels en die zouden je hebben kunnen tegenhouden om erop uit te trekken. Laat het echter geen excuus zijn, want op de rollen tellen de kilometers ook. De sfeermuziek is nog steeds te vinden op www.virtueel.lottozesdaagse.be.

Team cycling.be is nog steeds aan het warmdraaien, zo lijkt het wel. Met een MTB-rit van 70 km ga je niet in de prijzen vallen ... Komen we er nog aan te pas in de laatste 3 dagen?

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met Laurens Sweeck, Eli Iserbyt en Toon Aerts, Annemarie Worst, de karatetrap van Bart Wellens, het wielerseizoen op de weg in beeld, Dries De Bondt … De actieve wielerfanaat kan genieten van het ruime Dossier Mountainbike, met enkele gerichte tips voor een betere basistechniek, 3 hardtails van de nieuwe generatie (BMC Twostroke, Canyon Exceed en Specialized Chisel), Shimano's nieuwe e-MTB-aandrijving, de lichte Rotwild R.X375 met Shimano EP8-motor, en downhillen in Andorra. Verder: de beste winteroutfits, hoe je overtraining kan vermijden en verhelpen, waar de profs overwinteren, Bekende Velofiel Cath Luyten, en veel meer!