Als je moet wachten tot het droog en lekker warm is om te fietsen, dan ga je in deze coronawinter helemaal vergroeien met je sofa. Dé oplossing om er het beste van te maken en in alle comfort je conditie aan te scherpen, is jezelf wapenen tegen de elementen met een setje winterse fietskledij. Wij presenteren je alvast de mooiste stukken uit de wintercollectie van Vermarc, Bioracer, BBB en Specialized.

Bioracer

Zichtbaarheid blijft volledig terecht een belangrijk thema bij winterse fietskledij. BBB en Bioracer zetten dan ook resoluut in op fluo en reflecterend. Ze combineren dat met comfortabele en flexibele stoffen die de warmte vasthouden en de kou weren.

Specialized

Een trend die zich doorzet, is de keuze voor een uitstekende pasvorm, zodat de onvermijdelijk dikkere materialen zich goed rond het lichaam vormen en niet tegenstribbelen. Specialized en Vermarc maken hun warme kledij aantrekkelijk met vernieuwde stoffen en afwerkingen in combinatie met een mooi, hedendaags design.

Vermarc

Nu we door het welbekende, vervelende beestje vaker thuis zitten dan ons lief is, hebben we in elk geval tijd genoeg om de beste, warmste outfit voor de kille wintermaanden uit te kiezen, want als je jouw lichaam droog en warm houdt tijdens de inspanning, geef je ziektekiemen minder kans om zich door te zetten.

Lees het volledige artikel in het novembernummer van cycling.be magazine, nu in de winkel, online te lezen via Blendle of te bestellen via onze webshop! Abonneer je HIER en krijg er een gratis fietscadeau bovenop!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met Laurens Sweeck, Eli Iserbyt en Toon Aerts, Annemarie Worst, de karatetrap van Bart Wellens, het wielerseizoen op de weg in beeld, Dries De Bondt … De actieve wielerfanaat kan genieten van het ruime Dossier Mountainbike, met enkele gerichte tips voor een betere basistechniek, 3 hardtails van de nieuwe generatie (BMC Twostroke, Canyon Exceed en Specialized Chisel), Shimano's nieuwe e-MTB-aandrijving, de lichte Rotwild R.X375 met Shimano EP8-motor, en downhillen in Andorra. Verder: de beste winteroutfits, hoe je overtraining kan vermijden en verhelpen, waar de profs overwinteren, Bekende Velofiel Cath Luyten, en veel meer!