Elite en Bkool bundelden hun krachten om 5 online Italiaanse klassiekers samen te stellen. Met trots presenteren ze de Elite Italian Classics by Bkool. Deelnemers maken kans om een complete Elite-trainingsopstelling te winnen.

Deze beroemde klassiekers vinden plaats van 7 tot 27 oktober over vijf verschillende etappes. Je kan bijvoorbeeld virtueel over beroemde cols als de Etna, de Mortirolo of de Stelvio rijden. Bij deze bergpassen toont Bkool realistische HD-video's. Mis ze dus zeker niet!
1. Etna: 7 tot 12 oktober
2. Cesenatico: 13 tot 15 oktober
3. Mortirolo: 16 tot 19 oktober
4. Stelvio: 20 tot 22 oktober
5. Time Trial: 23 tot 27 oktober

Elite-ambassadeurs Giulia Minetto, Andrea Scisci en Lelia Koenig zullen meerijden met het peleton van duizenden wielrenners van over heel de wereld. Onder de deelnemende fietsers wordt een winnaar getrokken. Deze gelukzak krijgt een Elite-trainingsopstelling met een compacte Suito-trainer, een Elite-trainingmat en de Elite Sterzo, de mechanische stuurplaat. Be cool en doe mee met de race op Bkool.com!

Schrijf je in en rond de eerste etappe op tijd af. Je kan de wedstrijd 100% gratis afwerken door gebruik te maken van de gratis proefperiode van een maand. Deze proefperiode is beschikbaar op de website van Bkool (zie link hieronder).

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer ligt nu in de winkel en je krijgt er zomaar de Crossgids bij. Daarin vind je alle renners, alle topcrossen en een analyse van de kalenderwijzigingen, Sven & Thibau Nys, Ceylin del Carmen Alvarado, Denise Betsema, Tormans CX met Quinten Hermans en Corné van Kessel, Masterclass crosstubes, en fietstests van de gravelbikes van crossexperts Canyon, Stevens & Ridley. In het gewone nummer ligt de focus dan weer enerzijds op de voorjaarsklassiekers die in het najaar worden verreden (met Greg Van Avermaet) en anderzijds de Giro (met Steven Kruijswijk), tips hoe je het herstel kan bevorderen, de mirakelzege van Johan Museeuw in Roubaix, en veel meer!