Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er zomaar de Crossgids bij, met daarin Sven & Thibau Nys, Betsema, Alvarado, gravelbikes van de crossmerken ... Verder: de klassiekers, Van Avermaet, Giro, Kruijswijk, Museeuw, recuperatie na de inspanning ...

In het gewone nummer ligt de focus enerzijds op de voorjaarsklassiekers die deze keer in het najaar worden verreden, met Greg Van Avermaet ("Ik voel dat ik nog steeds progressiemarge heb"), Yves Lampaert, Jasper Philipsen en Dylan Teuns die u door de hertekende oktobermaand gidsen ("De combinatie van regen en vallende bladeren op kasseien verhoogt het risico op valpartijen en vergroot de nervositeit" en "De Waalse klassiekers kunnen een goede test zijn voor de Vlaamse koersen"), de strafste cijfers van de Ronde van Vlaanderen, en de mirakelzege van Johan Museeuw in Roubaix.

Aan de andere kant hebben we ook de Giro - ja hoor, die moet ook nog gereden worden - met Steven Kruijswijk ("Natuurlijk was die val in de Giro 2016 een van de dieptepunten uit mijn loopbaan, maar anderzijds begon ik dat jaar wel te geloven in mijn mogelijkheden"), een analyse van het parcours, de favorieten en de wondermooie fietsregio's in de Giro, tips hoe je het herstel na een zware training of rit kan bevorderen, een prachtige mountainbikeroute in de Vlaamse Ardennen en veel meer.

In de afzonderlijke Crossgids (die je trouwens ook apart in de winkel kan kopen) vind je alle renners, alle topcrossen en een analyse van de kalenderwijzigingen, Sven en Thibau Nys ("Het zijn moeilijke tijden, dus het is belangrijk om de cross levendig te houden"), Ceylin del Carmen Alvarado ("Ik hoop nog beter te doen dan vorig seizoen!"), Denise Betsema ("Ik wil het Worst en Alvarado moeilijk maken!"), Tormans CX met Quinten Hermans en Corné van Kessel, Masterclass crosstubes, en fietstests van de gravelbikes van crossexperts Canyon, Stevens en Ridley.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer ligt nu in de winkel en je krijgt er zomaar de Crossgids bij. Daarin vind je alle renners, alle topcrossen en een analyse van de kalenderwijzigingen, Sven & Thibau Nys, Ceylin del Carmen Alvarado, Denise Betsema, Tormans CX met Quinten Hermans en Corné van Kessel, Masterclass crosstubes, en fietstests van de gravelbikes van crossexperts Canyon, Stevens & Ridley. In het gewone nummer ligt de focus dan weer enerzijds op de voorjaarsklassiekers die in het najaar worden verreden (met Greg Van Avermaet) en anderzijds de Giro (met Steven Kruijswijk), tips hoe je het herstel kan bevorderen, de mirakelzege van Johan Museeuw in Roubaix, en veel meer!