Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau bovenop. Deze maand is dat een set van Blackroll, de specialist in foamrollers.

Neem je voor 30 september een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een handig fietscadeau. Dan ontvang je 11 nummers voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop een Blackroll Blackbox Set voor zelfmassage (t.w.v. 59,90 euro) OF een Blackroll Cycling Bundle (t.w.v. 64,30).

De Blackbox Set is een voordelige combinatie van de populairste Blackroll-foamrollers en bestaat uit een Blackroll Standard 30 cm, een Blackroll Mini, een Blackroll Bal 08 en een Blackroll Duobal 08 - de ideale hulpmiddelen om zowel de rug als de andere delen van het lichaam uit te rollen. Met de Standard, vanzelfsprekend de klassieker in het gamma, kan je je hele lichaam behandelen. De Mini is geschikt voor massage van voeten, benen en armen. Met de Bal van 8 cm kan je diverse delen van je lichaam masseren zoals de (boven)armen, nek en schouders, maar ook voeten, kuiten en achillespees. De Duobal van 8 cm is ideaal voor het masseren van de rug, nek en achillespees. Je kan alle Blackroll-producten gebruiken op de vloer, tegen een muur of op een tafel. Wanneer je een harde ondergrond gebruikt, is de impact van de massage beter.

De Blackroll Cycling Bundle laat je sneller herstellen met de meest geschikte producten voor fietsers, om de voeten, benen, billen en rug te masseren. De nieuwe Blackroll Twin Foam Roller is perfect voor langdurige en doelgerichte zelfmassage waarbij de huid wordt gestimuleerd, met name ter hoogte van de ruggengraat, de kuit en parallel lopende spiervezels. Door de draaiing in het midden wordt de bloedstroom bevorderd. De Blackroll Mini Flow is door zijn kleinere formaat handig voor de kleinere delen van het lichaam, zoals armen, dijen en voetzolen. Hij combineert twee functies: soepel afrollen in de ene rolrichting en krachtig stimuleren in de andere richting. De Ball 12 helpt je om doelgericht zelfmassage toe te dienen op alle delen van het lichaam.
Meer info: nl.blackroll.com of mail naar benelux@blackroll.com

Bekijk HIER enkele oefeningen om het herstel na een fietstraining te bevorderen.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Een Tourgids in augustus? In 2020 kan alles! Je vindt hem apart in de rekken ofwel bij het septembernummer, nu in de winkel en onze webshop! Jurgen Van den Broeck analyseert de ritten en favorieten, Tom Dumoulin rekent af met rotjaar 2019, Dylan Teuns vertelt alles over zijn zege op La Planche des Belles Filles, we blikken vooruit op de strijd tussen Ineos en Jumbo-Visma, gaan fietsen met Steff Cras, verkennen de koninginnenrit, verklappen de geheimen achter hoogtestages en nog veel meer! In het gewone septembernummer vind je Victor Campenaerts, Annemiek van Vleuten, een vooruitblik op het BK en de BinckBank Tour met Sep Vanmarcke en Jasper Stuyven, Bernard Hinault, belofte Ward Vanhoof die zich kon meten met de grote jongens in de eerste koers op Belgische bodem, fietstests van de Specialized Tarmac SL7 en BMC Teammachine, Heuvelland met de MTB, tips voor een perfecte traptechniek, en nog veel meer!