Energy Lab pakt deze en volgende maand uit met een speciale actie voor fietskameraden. Wie met z'n tweeën een conditietest komt afleggen, mag rekenen op een stevige korting.

Je conditie wordt in kaart gebracht aan de hand van een fietstest, waarna een wetenschappelijke analyse gemaakt wordt. Op basis van de resultaten daarvan kan Energy Lab gedetailleerd advies en een trainingsprogramma op maat leveren, waarmee je meteen aan de slag kan. 

Zo'n test kost normaal 190 euro, maar als je in september of oktober met z'n tweeën een test boekt, betaal je slechts 150 euro per persoon, inclusief analyse van de lichaamssamenstelling en voucher voor MyEnergylab trainingsschema.

📣 Labo acties in september en oktober ⏩ Kom samen met je sportmaatje een conditietest afleggen en betaal slechts ?150...

Geplaatst door Energy Lab op Woensdag 2 september 2020

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Een Tourgids in augustus? In 2020 kan alles! Je vindt hem apart in de rekken ofwel bij het septembernummer, nu in de winkel en onze webshop! Jurgen Van den Broeck analyseert de ritten en favorieten, Tom Dumoulin rekent af met rotjaar 2019, Dylan Teuns vertelt alles over zijn zege op La Planche des Belles Filles, we blikken vooruit op de strijd tussen Ineos en Jumbo-Visma, gaan fietsen met Steff Cras, verkennen de koninginnenrit, verklappen de geheimen achter hoogtestages en nog veel meer! In het gewone septembernummer vind je Victor Campenaerts, Annemiek van Vleuten, een vooruitblik op het BK en de BinckBank Tour met Sep Vanmarcke en Jasper Stuyven, Bernard Hinault, belofte Ward Vanhoof die zich kon meten met de grote jongens in de eerste koers op Belgische bodem, fietstests van de Specialized Tarmac SL7 en BMC Teammachine, Heuvelland met de MTB, tips voor een perfecte traptechniek, en nog veel meer!