Wie bij deze tropische temperaturen een fietstocht wil maken, moet het hoofd koel houden. Dat kan met de nieuwe Mojito³ van KASK.

De Mojito³ is de opvolger van de populaire Mojito X. KASK belooft met haar exclusieve 'Blue Tech material' voor het binnenwerk van de helm superieur comfort. Dat wil voor de drager van de Mojito³ zeggen: zweetreductie en nul komma nul huidirritatie, zodat het hoofd koel en droog blijft en alles heel comfortabel aanvoelt. In vergelijking met de Mojito X heeft de Mojito³ nog grotere ventilatie-openingen, wat voor een verhoogde luchtdoorstroming zorgt.

De nieuwe Mojito³ weegt amper 230 gram (medium size) en zit vol reflecterende elementen, voor een nog betere zichtbaarheid in donkere omstandigheden. Veiligheid is uiteraard de absolute topprioriteit... maar qua design mag de nieuwste telg van de in 2004 opgerichte Italiaanse helmfabrikant er ook wezen. De helm is verkrijgbaar in mat zwart, fluo geel, fluo oranje, wit, zwart en grijs en in drie maten: small (50-56 cm), medium (52-58 cm) en large (59-62 cm).

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer ligt nu in de winkel en je krijgt er zomaar de Crossgids bij. Daarin vind je alle renners, alle topcrossen en een analyse van de kalenderwijzigingen, Sven & Thibau Nys, Ceylin del Carmen Alvarado, Denise Betsema, Tormans CX met Quinten Hermans en Corné van Kessel, Masterclass crosstubes, en fietstests van de gravelbikes van crossexperts Canyon, Stevens & Ridley. In het gewone nummer ligt de focus dan weer enerzijds op de voorjaarsklassiekers die in het najaar worden verreden (met Greg Van Avermaet) en anderzijds de Giro (met Steven Kruijswijk), tips hoe je het herstel kan bevorderen, de mirakelzege van Johan Museeuw in Roubaix, en veel meer!