Voor volgende zaterdag worden temperaturen van meer dan 30 graden voorspeld. Met de Nano Fly van Elite blijft je sportdrank ijskoud, zelfs in deze tropische omstandigheden.

De Nano Fly van Elite voegt lichtheid en thermische eigenschappen samen in de lichtste thermische bidon ter wereld, met een recordgewicht van slechts 109 gram.

De bidon is gemaakt van het thermisch materiaal Nanogel®. Dat zorgt ervoor dat de smaak van de vloeistof die erin zit fris en onveranderd blijft.

De Nano Fly is uiterst licht in gewicht, zacht en mooi en houdt de koude vloeistoffen die in de bidon zitten tot 4 uur koud.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin kunnen we eindelijk concreet vooruitblikken op koers! Dat doen we met Tiesj Benoot, Primoz Roglic, Tim Declercq, vader Wim en zoon Mauri Vansevenant, en Andy Schleck. Om te weten hoe renners de coronaperiode zijn doorgekomen, spraken we trainers van Lotto Soudal en Deceuninck - Quick-Step, en wie zelf iets geks wil doen, krijgt tips van Paul Van Den Bosch over ultracycling. Verder: 10 formidabele fietsroutes in België, een fietstest van de nieuwe Cannondale Scalpel, de beste upgrades voor je racefiets, fietsen in Overijssel, alles over 'intermittent fasting', waarom ook je kind een topfiets verdient en hoe je hem of haar kan leren fietsen, en veel meer!